News Flash:

Ce spune Emily Burghelea despre a doua sarcina. „Baietel ne-am dori, ca sa fie pereche”

15 Decembrie 2021
501 Vizualizari | 0 Comentarii
Emily Burghelea

Emily Burghelea a renuntat demult la viata in lumina reflectoarelor si a devenit femeie de casa. Dupa experienta „Bravo, ai stil! si „Acces Direct”, Emily a decis sa se axeze doar pe partea de online si sa renunte la lumina reflectoarelor. De cand a incetat sa mai fie asistenta Mirelei Vaida la Antena 1, Emily s-a casatorit si are si o fetita. Vedeta nu are de gand sa se opreasca aici si tocmai a dat primele detalii despre a doua sarcina.

Emily Burghelea este din ce in ce mai prezenta in mediul online. Desi nu a mai bifat proiecte tv de ceva timp, Emily nu se poate plange. Partea cu influencereala ii merge foarte bine, atre un iubit minunat si o fetita de cateva luni. Viata ei a luat o intorsatura favorabila si, dupa ce a iesit din lumina reflectoarelor, Emily a decis ca o familie o va implini pe toate planurile.

Emily si iubitul ei s-au pus deja pe treaba si se gandesc sa fie din nou parinti. Fosta asistenta TV si-a propus ca pana la finele anului 2022 fiica ei sa se bucure de prezenta viitorului mezin al familiei.

„Am avut parte si de perioade mai putin placute! Vedeam negru in fata ochilor si nu mai stiam ce este cu mine, era vorba despre depresie postnatala, dar am reusit sa depasesc momentele acelea. Lucram pentru al doilea copil!

Ne dorim foarte mult sa mai avem inca un copil. Baietel ne-am dori, ca sa fie pereche. Nici eu si nici Andrei nu ne speriem sa devenim iar parinti, intr-un timp atat de scurt. Cred ca este cea mai importanta dorinta de pe lista anului 2022.”, a declarat Emily Burghelea, pentru Cancan.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004709 (s)