News Flash:

Directoarea unui liceu din Timisoara, cercetata disciplinar de Inspectorat pentru ca a tinut un parastas intr-o clasa

5 Ianuarie 2022
404 Vizualizari | 0 Comentarii
scoala

Directoarea Liceului Azur din Timisoara este cercetata disciplinar de o comisie a Inspectoratului Scolar Timis, dupa mai multe abateri semnalate de angajatii institutiei. In plus, aceasta ar fi organizat parastasul mamei sale intr-o sala de clasa.
 
 
O comisie de disciplina a ISJ face verificari la Liceul Azur din Timisoara, dupa ce angajatii institutiei au reclamat-o pe directoarea scolii pentru mai multe nereguli. Se pare ca aceasta abuzeaza de pozitia pe care o are, cerandu-le angajatilor sa ii spele masina sau sa ii plimbe cainele, pe care il aduce la scoala. Directoarea Camelia Mot a tinut si o slujba de pomenire in memoria mamei intr-o sala de clasa, in luna noiembrie.

Toate aceste nereguli au fost filmate de angajati si au ajuns si in spatiul public. In plus, tot intr-o inregistrare facuta inainte de sarbatori, Camelia Mot este surprinsa cand le cerea dirigintilor elevilor de la seral sa aduca brazi in ghiveci la scoala.

Imaginile au ajuns si la Inspectoratul Scolar Timis, care a trimis la liceu o comisie de disciplina pentru a analiza situatia. Ulterior se va decide in Consiliul de Administratie cum va fi sanctionata directoarea.

„Am primit informatiile cu o zi in urma. O comisie de cercetare a plecat la Liceul Azur, pentru a afla detalii despre elementele primite. Asteptam raportul, urmand ca in Consiliul de Administratie al Inspectoratului Scolar sa luam o decizie pe baza celor prezentate”, transmite Marin Popescu, inspectorul scolar general al Timisului.

Camelia Mot, directoarea Liceului Azur din Timisoara, este in functie inca din anul 2015 si nu a participat la concursul de directori de anul trecut.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005978 (s)