News Flash:

Liceul „Nikolaus Lenau” isi dezvaluie, in sfarsit, noua fatada. Constructorul a indepartat schelele

5 Ianuarie 2022
352 Vizualizari | 0 Comentarii
Nikolaus Lenau

Dupa aproape 10 ani, lucrarile de reabilitare de la Liceul „Nikolaus Lenau” ajung la final. Constructorul a indepartat schelele de pe „fatada proaspat renovata, lucrarile ramase de efectuat fiind doar in interiorul cladirii”, anunta Dominic Fritz. Stadiul lucrarilor este de peste 90%.
 
 
„Zilele acestea, constructorul a indepartat schelele de pe fatada proaspat renovata, lucrarile ramase de efectuat fiind doar in interiorul cladirii. Si ele se vor termina in curand, stadiul proiectului fiind de peste 90 la suta”, a anuntat Dominic Fritz pe Facebook.

Povestea renovarii „Lenau” a inceput prin 2013, cand primaria se lauda cu doua proiecte: unul cu bani de la nemti si altul cu bani din bugetul local si de la UE. PMT a primit 400.000 de euro prin programul KfW al Bancii de Credit pentru Reconstructie si Dezvoltare a Germaniei, pentru refacerea acoperisului, a fatadei exterioare si a curtii interioare, dar si pentru inlocuirea tamplariei vechi de la liceu. Lucrarile au fost oprite la doar cateva luni de cand au inceput, dupa ce constructorul a intrat in insolventa.

Fatada a ramas neterminata. A mai fost o licitatie in trecut, dar si a doua firma a intrat in insolventa. Au iesit la iveala probleme cu proiectul si s-a ajuns si in instanta. Alex-Dia Construct a semnat contractul in decembrie 2019.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1423 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005871 (s)