News Flash:

Directia de Asistenta Sociala Timisoara vine la domiciliu pentru vaccinarea anti-Covid a persoanelor imobilizate

11 Martie 2022
559 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin

Directia de Asistenta Sociala Timisoara preia solicitari venite din partea cetatenilor imobilizati care vor sa se vaccineze acasa. Va puteti anunta telefonic.
Incepand de joi, 10 martie, Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara preia solicitarile de vaccinare anti-Covid la domiciliu cu echipe mobile, pentru persoanele imobilizate. Solicitarile se fac la numarul de telefon 0356.416.050, de luni pana vineri in intervalul orar 8-16. Programarile pot fi facute de cei imobilizati sau de cei din familia lor.

„Numarul redus de solicitari privind vaccinarea la domiciliu a necesitat o redistribuire a personalului catre alte activitati de call center conjuncturale situatiei actuale pe plan national sau international”, spun reprezentantii DASTM.

Serviciul telefonic de vaccinare anti-Covid pentru timisoreni de la debutul pandemiei

Angajatii DASMT au coordonat si serviciul telefonic disponibil pentru timisoreni, pentru vaccinarea anti-Covid. Acestia amintesc ca din 26 ianuarie 2021 serviciul a fost apelat de 20.000 de persoane, iar programarile au fost facute in functie de tipul si numarul de vaccinuri disponibile pe platforma de vaccinare, in ordine cronologica a inregistrarii apelului de catre operatori. Toate persoanele programate au fost contactate personal pentru a stabili locul, data si ora unde vor trebui sa se prezinte in vederea vaccinarii.

„Precizam ca unele persoane au solicitat anularea programarii si au fost reprogramati (unii si de 3 ori). Dintre motivele anularilor: refuzul unui anumit tip de vaccin, contactarea virusul COVID-19 de la data la care au apelat CALL CENTER-UL, deces, etc”, mai precizeaza acestia.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005788 (s)