News Flash:

Dieta care trateaza cancerul

17 Iunie 2017
1073 Vizualizari | 0 Comentarii
cancer 465x390
Fara nicio urma de indoiala, cancerul este cea mai raspandita boala mortala din lume. Ea loveste mereu pe neasteptate, iar tratamentele medicilor de multe ori nu sunt eficiente.

Medicii recomanda mai multe posibilitati prin care putem evita aceasta maladie necrutatoare. Fructele ne pot scapa de aceasta boala grava si nu numai. Merele sunt printre cele mai comercializate fructe, alaturi de banane si portocale. Motivul este gustul acestora si beneficiile multiple pe care le au.

Merele sunt cele mai eficiente in combaterea cancerului deoarece contin o cantitate foarte mare de fibre solubile (5 grame). A fost demonstrat stiintific faptul ca aceste fibre au capacitatea de a reduce tulburarile intestinale, inclusiv diverticulita si chiar unele tipuri de cancer. Consumul de mere ajuta de asemenea la controlul nivelului de insulina prin eliberarea de zahar lent in fluxul sanguin. Merele au capacitatea de a curata si detoxifia, ajutand la eliminarea metalelor grele din organism, cum ar fi plumbul si mercurul, conform csid.ro.

cancerul boala maladie fructe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004866 (s)