News Flash:

Intră la Medicină fără examen

Diana Necula, olimpica la biologie, vinde roșii în piață pentru a-și ajuta familia

4 Iulie 2023
316 Vizualizari | 0 Comentarii

Diana Necula, absolventa de liceu care a obținut rezultate remarcabile la olimpiadele de Biologie, a fost admisă la Facultatea de Medicină fără susținerea examenului de admitere. Cu toate acestea, în vacanța de vară, Diana a ales să vândă legume în piață pentru a-și ajuta familia.

Diana este absolventă a Colegiului Național Bogdan Petriceicu Hașdeu din Buzău și a obținut deja diploma de Bacalaureat. Cu toate că avea deja asigurat un loc la Medicină, Diana nu ezită să își ajute familia vânzând roșii din recolta părinților săi la taraba din Piața Centrală din Buzău.

Este important de menționat că Diana nu provine dintr-o familie cu probleme financiare. Cu toate acestea, tânăra muncitoare lucrează și în solariile familiei din Gherăseni, conform unui articol publicat pe paulnegoita.ro.

Mama Dianei ocupă funcția de director la Școala din Gherăseni, dar acest lucru nu o împiedică să se implice în munca din propria grădină și să aducă pe piață produse de calitate superioară.

Mama fetei este director la Școala din Gherăseni, iar acest lucru nu o împiedică să lucreze în grădina proprie și să scoată pe piață produse foarte bune.

”Cu toate acestea vinde la piață și nu o face numai astăzi. A făcut-o și pe frig, și-n ploaie și ori de câte ori a fost nevoie să-și ajute familia și nu doar așa, la final de producție, ci muncind efectiv în solarele familiei de la Gherăseni.

Diana nu vine dintr-o familie fără posibilități materiale. Din contră! Cu toate acestea muncește și în felul acesta află ce trebuie despre viața reală. De aceea va avea succes și în viitor!

Diana vine dintr-o familie cu posibilități intelectuale. Nu este o excepție nici sub aspect intelectual în familia ei și nici în ceea ce privește munca. Mama Dianei este director la Școala din Gherăseni, ceea ce nu o împiedică să lucreze în grădina proprie și să scoată pe piață produse foarte bune”, mai povestește Paul Negoiţă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006295 (s)