News Flash:

BREAKING NEWS: Se pregateste debarcarea Laurei Codruta Kovesi

5 Aprilie 2017
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
codruta
Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este vehiculata drept posibil candidat din partea Romaniei la functia de sef al viitorului Parchet European, un fel de DNA al Uniunii Europene a carui infiintare a intrat in linie dreapta.
Jurnalista Ana Maria Roman a devoalat, marti, in cadrul emisiunii „Esential”, la Antena 3, mai multe coincidente din jurul proiectului Monicai Macovei din Parlamentul European, numit Procurorul Europei. Saptamana trecuta, ministrul Justitiei, Tudorel Toader a semnat alaturi de alti 12 lideri o scrisoare prin care se demareaza infiintarea Parchetului Monicai Macovei. Se vorbeste despre propunerea Laurei Codruta Kovesi la sefia acestuia.

Ceea ce nu se stia este ca o delegatie de la DNA a participat in Malta la o conferinta prin care se puneau bazele acestei institutii.

Au fost doua bilete cumparate de DNA pentru Malta cu o saptamana inainte de participarea lui Iohannis la Summitul PPE, a sustinut aceasta.

Amintim ca presedintele Klaus Iohannis declara, saptamana trecuta, ca "este devreme" sa se vorbeasca despre numirea procurorului-sef al DNA Laura Kovesi la Parchetul European.

„Este mult prea devreme”, a spus presedintele Iohannis, remarcand faptul ca Romania abia a semnat scrisoarea de intentie pentru participarea la constituirea acestei institutii a Uniunii Europene.

parlamentul european malta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006675 (s)