News Flash:

Ministerul Justitiei a elaborat proiectul de lege privind codurile penale

5 Aprilie 2017
1403 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader2
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca a elaborat proiectul de lege privind Codul Penal si Codul de Procedura Penala, urmand ca acesta sa intre in procedura parlamentara.
"Am elaborat proiectul de lege privind modificarea Codului Penal si a Codului de Porcedura Penala pentru punerea in acord cu deciziile Curtii Constitutionale. Modificarile la cele doua coduri vizeaza strict, asa cum am mai declarat, punerea de acord a codurilor cu deciziile Curtii Constitutionale, nimic mai mult, nimic mai putin. Am facut modificarile pentru punerea in acord atat cu deciziile de admitere pur si simplu si sunt si cele interpretative", a declarat ministrul Justitiei, intr-o conferinta de presa.
Tudorel Toader a precizat ca nu va exista un prag pentru abuzul in serviciu.
“Eu voi da drumul la proiectul de lege fara prag pentru ca in dispozitivul CCR nu se vorbeste despre prag, Proiectul de lege il voi pune sa aiba aprobarea Guvernului si il trimit in dezbatere publica, nu va fi ordonanta. Va trece la ambele camere si cand va ajunge acolo unde se va intalni cu domnul Iordache, avand experienta de legiuitor, poate sa intervina, in limita competentelor”, a mai spus Toader.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006676 (s)