News Flash:

Cum a ajuns un accident tragic sa fie PRIMUL caz de sinucidere din BALENA ALBASTRA. Eleva din Sibiu s-a aruncat in gol de pe bloc

6 Aprilie 2017
928 Vizualizari | 0 Comentarii
balena albastra foto
Tanara de 15 ani din Sibiu care a murit dupa ce s-a aruncat de pe un bloc cu 9 etaje ar fi intrat intr-un joc similar cu Balena Albastra, avand un "mentor" care ii dadea diverse insarcinari si ii spunea ce sa faca, cei doi discutand in limba romana, au explicat procurorii pentru gandul.info.
In mijlocul unei intregi controverse privind existenta unui joc denumit „Balena Albastra”, care provine din Rusia si se propaga pe forumurile si retelele de socializare online, dar mai ales al legaturii dintre acest joc si sinuciderea mai multor tineri din spatiul ex-sovietic, dar si european, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu au aruncat miercuri bomba: moartea unei tinere eleve care a cazut pe 15 martie de pe un bloc cu 9 etaje, din Sibiu, ar fi de fapt o sinucidere, iar tanara era implicata in jocul „Balena Albastra”.
Totul se intampla in contextul in care ministrul de Interne Carmen Dan declara, marti, ca niciunul dintre cele 54 de cazuri de adolescenti cu probleme similare celor din jocul rusesc si care au fost verificate de politisti nu s-a dovedit a avea vreo legatura cu jocul „Balena Albastra”. Declaratia a fost facuta insa la capatul unei actiuni festive de la o scoala din Bucuresti, alaturi de primarul general Gabriela Firea, unde oficialii PSD le-au vorbit elevilor tocmai despre pericolul jocurilor cu necunoscutii pe internet, fara insa sa pomeneasca numele jocului rusesc.
Eleva din Sibiu, al carei nume este deja public (Denisa Voilean), procurorii publicandu-i miercuri si pseudonimul folosit pe reteaua Instagram, care conduce si la profilul de Facebook, a murit pe 15 martie, cazand de pe terasa unui bloc de 9 etaje de pe bulevardul Vasile Milea din Sibiu, cunoscut ca blocul „Turn”. Ea se afla acolo cu mai multi prieteni, iar informatiile initiale arata ca ea a cazut in timp ce incerca sa isi faca un „selfie”, balustrada de care se sprijinea rupandu-se. Informatia lansata astazi de procurorii sibieni, ca de fapt tanara s-a sinucis si ca juca „Balena Albastra”, a ridicat initial semne de intrebare, din cauza unei formulari folosite in comunicatul de presa al procurorilor: „s-a mai retinut ca minora VDS a descarcat, pe telefonul sau mobil, jocul intitulat Balena albastra”.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006228 (s)