News Flash:

DESCOPERIRE MACABRA la marginea Sibiului

5 Iunie 2017
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
crima
Politistii si procurorii din municipiul Sibiu au declansat, duminica, o ancheta dupa ce trupul unei femei si cel al unui barbat, fosti soti, au fost descoperite intr-o baraca de la marginea orasului. 
Femeia a fost injunghiata, iar barbatul a fost gasit spanzurat, existand suspiciuni ca barbatul si-ar fi ucis fosta sotie si apoi s-ar fi omorat.

Surse judiciare au declarat, duminica, pentru News.ro, ca a fost demarata o ancheta dupa ce trupurile a doua persoane au fost descoperite intr-o baraca, la marginea municipiului Sibiu. "Este vorba despre o femeie in varsta de 53 de ani si un barbat in varsta de 54 de ani, fosti soti, care nu locuiau impreuna si pe care fiica lor i-a dat disparuti duminica dimineata, anuntand ca nu i-a mai vazut de miercuri sau joi”, au declarat sursele citate. Fata s-a deplasat cu politistii in cartierul sibian Ciresica, unde cei doi fosti soti aveau o gradina. Acolo, intr-o baraca, au fost gasiti femeia injunghiata si barbatul spanzurat. Anchetatorii banuiesc ca barbatul si-a ucis fosta sotie, dupa care s-a spanzurat, dar pentru a verifica toate informatiile a fost deschis un dosar penal pentru omor, coordonat de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011959 (s)