News Flash:

Accident in lant pe DN1. Cinci masini au fost implicate

2 Iunie 2017
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
accident in lant dn1 nistoresti 29910
Traficul rutier este ingreunat, vineri, pe DN1, in zona municipiului Campina, judetul Prahova, pe sensul de mers catre Brasov, din cauza unui accident in care au fost implicate cinci masini.
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din cauza unui accident in care au fost implicate cinci autoturisme, circulatia pe sensul de urcare al DN1 Ploiesti – Brasov se desfasoara ingreunat in zona municipiului prahovean Campina.
Potrivit Politiei Prahova, accidentul s-a produs dupa ce un sofer a vrut sa intre pe DN1 fara sa se asigure, iar o femeie aflata la volanul altei masini a schimbat banda si a franat brusc, pentru a evita impactul. In acel moment, masina condusa de femeie a fost lovita din spate de trei autoturisme.
”In accident au fost cinci masini implicate, insa coliziune a existat doar intre patru. Masina celui care a iesit de pe drumul secundar nu a fost lovita”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Raluca Brezeanu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010938 (s)