News Flash:

Un taximetrist-erou a dezvaluit cum a incercat sa opreasca TERORISTII din Londra, înarmati cu mai multe cutite de vanatoare, dupa ce au intrat cu o duba in 20 de oameni

4 Iunie 2017
1565 Vizualizari | 0 Comentarii
atac londra3
Cel putin sase persoane au fost ucise, iar alte 30 au fost ranite in atacurile comise sambata seara in centrul Londrei, iar cei trei presupusi autori au fost impuscati mortal de agentii serviciilor de securitate, anunta Scotland Yard duminica dimineata. Un taximetrist erou a dezvaluit cum a incercat sa opreasca teroristii, inarmati cu cutite de vanatoare, cu lame lungi, dupa ce au lovit 20 de oameni cu o duba alba, conform Daily Mail.
Potrivit presei britanice, cel putin sapte persoane ar fi fost injunghiate de atacatori. Martorii oculari au declarat ca o duba alba a venit cu viteza pe London Bridge intrand in oameni. In timpul asaltului celor trei terorisi, un taximetrist a iesit din masina sa incercand sa opreasca atacatorii.
 
Taximetristul a dezvaluit cuma incercat sa stavileasca cei trei barbati inarmati cu cutite de vanatoare care au injunghiat pietonii la intamplare dupa ce au culcat la pamant 20 de persoane cu duba, pe London Bridge.
Martorii au declarat ca au auzit „impuscaturi” si ca cel putin sapte persoane ar fi fost injunghiate, trupurile acestora zacand pe strada din centrul Londrei. Printre victime s-ar numara si un politist.
In acest context, un taximetrist - care a declarat ca i-a vazut pe teroristi scotand cutitele de vanatoare cu lame de peste 30 de centrimetri,  si napustindu-se asupra pietonilor de pe Borough High Street - a iesit din taxi incerand sa opreasca teroarea.
Barbatul a declarat pentru LBC: "Mi-am zis: O sa incerc sa-l lovesc, o sa incerc sa-l pun la pamant. Am intors taxiul, am reusit sa il lovesc pe unul dintre ei cu masine, dar apoi s-a dat intr-o parte iar trei agenti de politie au venit cu bastoanele pregatite."
'Tipam la toata lumea, sa plece din acea zona, sa se fereasca, sau sa fuga in partea opusa. Erau cel putin catea sute de oameni acolo.'
Taximetristul, care nu a dorit sa isi dezvaluie identitatea, a continuat: 'Soferul dubei a virat pe drumul catre partea drapta a locului in care e plasata Southwark Cathedral si a izbit-o de trepte.'
'Pur si simplu a intrat in scari, a lovit cativa oameni si acolo. Apoi teroristii au iesit din duba si au inceput sa injunghie lumea la intamplare. Erau foarte multi pietoni.'
Un alt martor a declarat ca a vazut trei persoane taiate la gat pe London Bridge in timpul „haosului absolut”. 
Potrivit unor surse, s-ar fi auzit impuscaturi si pe Southwark Street. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010570 (s)