News Flash:

Tudorel Toader: Problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise

4 Iunie 2017
939 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris, duminica, pe pagina sa de Facebook, ca problemele din justitie nu se discuta in spatele usilor inchise. Sambata, presedintele CSM i-a transmis ministrului Justitiei ca poate dezbate activitatea consiliului in sedintele CSM, nu la tv.
"Justitia este un serviciu de interes public ! Justitia trebuie sa se realizeze in slujba cetateanului ! Problemele din justitie nu se discuta in spatele usilorinchise !", a scris, duminica dimineata, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pe pagina sa de Facebook.
Sambata, Presedintele CSM i-a transmis ministrului Justitiei ca poate dezbate activitatea consiliului in sedintele CSM, nu la TV.
"Constatand optiunea ministrului justitiei, membru de drept al Consiliului Superior al Magistraturii, de a lansa public, prin intermediul interviurilor in direct in cadrul emisiunilor televizate, anumite afirmatii, teme sau suspiciuni privind eficienta activitatii si proiectelor institutionale ale Consiliului, ale membrilor acestuia si ale magistratilor in general, desi statutul domniei sale de membru de drept al acestui for ii confera cadrul institutional necesar abordarii acestora inainte de toate, in formatul institutional si public al dezbaterilor din sedintele plenului si ale sectiilor Consiliului", a precizat presedintele CSM intr-un comunicat de presa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010723 (s)