News Flash:

Ispita Andy de la ”Insula iubirii”, dezvaluiri despre relatia cu Diana: ”S-a oficializat relatia!”

3 Iunie 2017
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
diana
Andy de la ”Insula iubirii” a vorbit despre relatia cu Diana, fosta iubita a lui Liviu Varciu, care a cazut in ispita inca din cea de-a patra zi. Tanarul a spus ca si-au oficializat relatia si a dezvaluit cum a reusit sa o cucereasca.

Andy de la ”Insula iubirii” a confirmat faptul ca Diana a pus capat relatiei cu Ben, marturisind ca intre el si bruneta a fost atractie de la prima vedere. Ispita masculina a marturisit ca fosta iubita a lui Liviu Varciu se va schimba foarte mult pe parcursul emisiunii, iar el o va sustine in aceasta transformare.


"Da, intr-adevar a renuntat la Ben – nu e mare pierdere. Da, s-a oficializat oarecum relatia noastra in emisiune. Sincer a fost o atractie intre noi de la prima vedere, mai mult a ei catre mine cand m-a vazut la prezentare. Dupa care, am vorbit cateva ore, a doua zi. Daca ai observat, in prima seara nu ne-am vorbit, nu ne intelegeam. Da, da, e o femeie capricioasa. In primul rand, faptul ca am fost mai tanar si faptul ca am inteles-o mai bine, la asta s-a rezumat mai mult. Am inteles-o mai bine in sensul distractiei si am facut-o sa rada. Pe ea o atrage genul de barbat matur, iar eu pot fi si matur si mai putin matur. O sa vedeti ca atitudinea ei se va schimba foarte mult in bine", a declarat Andy.




andy insula iubirii diana liviu varciu cucereasca renuntat pierdere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 32 queries | Mysql time :0.015316 (s)