News Flash:

De Craciun, cinci fetite isi vor conduce mama pe ultimul drum. Tanara de 26 de ani a murit dupa ce, in urma cu o saptamana, cerea cu disperare ajutor pe Facebook: „Nu am nicio putere! Am cinci fete care tanjesc acasa dupa mine”

22 Decembrie 2017
1340 Vizualizari | 1 Comentarii
fetite

Durere fara margini intr-o familie din Vaslui, in prag de Craciun. Laura Ionescu, tanara in varsta de 26 de ani, care, in urma cu o saptamana, facea un apel disperat pe Facebook, in cautarea de donatori de sange, s-a stins din viata.

Laura, care a fost diagnosticata cu leucemie acutã mieloblasticã in luna august a acestui an, a lasat in urma cinci fetite, cea mai mica de 8 luni, cea mai mare de 8 ani si tripletele de 5 ani.

Tanara a incetat din viata marti, potrivit jurnalistilor de la vremeanoua.ro. In loc sã-l astepte pe Mosu’, cele cinci fetite isi vor conduce mama pe ultimul drum.
“Sufãr, mã dor toate!”
La inceputul lunii, Laura facea un apel disperat pe pagina ei de Facebook.

„Am cinci fete care tanjesc acasa dupa mine. Eu n-am nicio putere. Medicii nu-mi dau niciun rezultat, imi spun ca nu-si face efect niciun tratament. Eu sufar, ma dor toate. Vreau sa va rog ca si pana acum daca puteti sa donati sange si trombocite ca sa pot sa merg mai departe.

Sunt in spital din luna august, de astazi voi intra in chimioterapie si am nevoie de sange si trombocite am nevoie de ajutorul vostru. Recoltarea se face la centru de transfuzii.

Tin sa le multumesc celor care m-au ajutat pana acum si sper ca oamenii sa reactioneze si de-acum incolo. Viata mea depinde de voi. Sunt o fire optimista, iar fetitele de acasa imi dau putere“, scria Laura Ionescu pe 9 decembrie.
Tanara din Botesti era mama a cinci fetite: Maria Alessia (8 ani), tripletele Andreea-Raluca, Stefania-Bianca, Oana-Larisa (5 ani), Roxana-Elena (sapte luni).

Familia are nevoie de sprijin pentru a o putea inmormanta crestineste pe Laura.

Oricine doreste sã le fie alãturi in aceastã perioadã, poate dona in conturile EUR RO98BTRLEURCRT0210570801 si RON RO51BTRLRONCRT0210570801, pe numele Ionescu Vasile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009772 (s)