News Flash:

Printul Louis nu participa la funeraliile strabunicii lui, Regina Elisabeta a II-a, spre deosebire de fratii lui. Care e motivul

19 Septembrie 2022
803 Vizualizari | 0 Comentarii
Regina

Funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a au loc astazi si vor fi prezenti aproape toti membrii regali. Iata de ce Printul Louis nu va participa, totusi, la funeraliile strabunicii lui, Regina Elisabeta a II-a, spre deosebire de fratii lui mai mari, Printul George si Printesa Charlotte.

Printul Louis nu participa la funeraliile strabunicii lui, Regina Elisabeta a II-a, spre deosebire de fratii lui. Care e motivul
Desi majoritatea membrilor familiei regale vor fi prezenti in procesiunile dedicate funeraliilor de stat ale Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, alaturi de mii de invitati de seama, Printul Louis, copilul cel mic al Printilor de Wales, stranepotul Reginei, nu va fi prezent, cel mai probabil.

Copilul de patru ani, care a incantat publicul de multe ori, inclusiv cu neastamparul lui si cu poznele lui jucause facute pe balconul Palatului Buckingham in timpul Jubileului de Platina al Reginei din iunie anul acesta, este posibil sa fie considerat prea mic pentru a participa la ceremonie.

Pe de alta parte, Printul George si sora lui, Printesa Charlotte, vor lua parte la aceste procesiuni. Viitorul rege si sora lui vor pasi unul langa altul in spatele mamei si tatalui lor, Printul si Printesa de Wales, urmati de Ducele si Ducesa de Sussex

In Abatia Westminster, cei doi copii mai mari ai cuplului Printul William si Kate Middleton, care au noua, respectiv sapte ani, isi vor urma parintii, mergand unul langa altul in spatele sicriului defunctului monarh, in timp ce acesta este purtat de militari. Copiii vor fi urmati de unchiul si matusa lor, ducele si ducesa de Sussex. Regele Charles al III-lea, impreuna cu Regina consoarta, vor trece imediat in spatele sicriului, urmati de printesa Anne si de viceamiralul Sir Tim Laurence, apoi de ducele de York, urmat de contele si contesa de Wessex si apoi de William si Kate.

Inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii are loc astazi dupa patru zile in care oamenii din intreaga lume i-au putut aduce omagii la Westminster Hall.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1844 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004869 (s)