News Flash:

După ce Regina Angliei a murit, codul ei secret a ieșit la iveală! Ce făcea regina de fapt! Numai cei din jurul ei știau asta!

26 Septembrie 2022
693 Vizualizari | 0 Comentarii
308606850 682572499900305 3966722488892004866 n 1

Regina Angliei avea un cod secret pe care il cunosteau doar apropiatii sai de la palat, oameni care o insoteau la evenimente si care se ocupau de protectia suveranei. Fostul ei servitor a vorbit despre trucurile la care apela Elisabeta a II-a pentru a-si anunta intentiile.

Codul secret de pe buzele Reginei Elisabeta a II-a
S-a aflat acum ca suverana care a decedat la varsta de 96 de ani apela la cateva trucuri pentru a-i anuntat pe angajatii sai ce intentii are, atunci cand se afla la un eveniment. De exemplu, Regina Elisabeta a II-a isi scotea rujul din geanta si se ruja fara oglinda, iar acest gest insemna clar ca isi doreste sa plece.

„Cred ca exista un protocol conform caruia doamnele nu se machiaza in public, dar ea isi scotea rujul din geanta si se ruja, fara oglinda sau altceva. Era un semnal pentru cei din jur ca nu mai vrea sa ramana”, a povestit fostul servitor regal.

Ian Scott Hunter s-a aflat in preajma reginei timp de opt ani si a cunoscut-o bine pe Elisabeta a II-a, el fiind cel care a dezvaluit ”codul secret” intr-un episod special din Antiques Roadshow, la bordul Royal Yacht Britannia, dedicat „sarbatoririi domniei si vietii Majestatii Sale”.

Un alt semn pe care il folosea Regina ca sa dea de inteles ca vrea sa incheie o discutie, de exemplu, era mutatul posetei de pe o mana pe alta. Cand facea asta, cineva din personalul ei stia ca trebuie sa intervina neaparat si sa opreasca discutia pentru ca Regina voia sa se retraga.

„Daca se afla la un eveniment si vorbea cu oamenii, daca isi schimba geanta de pe un brat pe altul, indica personalului ca ar dori ca cineva sa intrerupa conversatia”, a dezvaluit comentatorul regal Kristen Meinzer pentru Newsweek.

Regina se folosea de poseta ca sa-si anunte intentiile
Aceleasi surse apropiate de la palat au mai dezvaluit si ca atunci cand se afla la un eveniment si isi dorea sa plece, Regina isi punea poseta pe masa, iar personalul ei stia exact ca aceasta intentioneaza sa se retraga in 5 minute.

Acelasi mesaj il transmitea si atunci cand isi rotea verigheta pe deget. Cei din jur stiau ca Regina vrea sa paraseasca locatia.

Elisabeta a II-a fost regina Marii Britanii si a Irlandei de Nord din 1952 pana la decesul acesteia in data de 8 septembrie 2022. In locul sau la tron a ajuns fiul cel mare, Printul Charles, care a devenit Regele Charles al III-lea. Incoronarea sa va avea loc in cadrul unei ceremonii programate pentru 2023.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007411 (s)