News Flash:

De ce nu reusesti sa scapi de burta oricat ai incerca

27 August 2018
885 Vizualizari | 0 Comentarii
burta

Avem o mare problema: nu tinem neaparat sa slabim in general, vrem sa slabim intr-o anumita zona a corpului. Si, pentru femei, de obicei aceasta zona este cea a burtii. Insa aceasta pare sa raspunda cel mai greu la eforturile noastre. Si atunci ce este de facut?

Ceea ce stim, toate, este ca pentru a avea un abdomen frumostrebuie sa facem abdomene. Si suntem atat de hotarate incat le facem, zilnic. Insa fara rezultate. Cum este posibil?

Daca si tu esti in aceasta situatie, uite care sunt explicatiile si recomandarile expertilor in fitness:

Grija pentru dieta
Degeaba faci abdomene daca ceea ce mananci iti strica tot efortul. Depozitele de grasime se vor duce aproape sigur in zona burtii si daca alegi mancare plina de grasimi sau zahar acolo se va vedea.

Dar pe langa zahar si grasimi trebuie sa ai grija si la nutrienti. Corpul tau, daca nu este hranit bine, va deveni letargic si metabolismul se va incetini. Asa ca degeaba tii dieta, daca asta inseamna ca nu ii oferi corpului hrana de care are nevoie. Infometarea nu va duce la disparitia burtii. Ocoleste pe cat posibil urmatoarele alimente: painea alba, pastele, orezul si zaharul. Alege legume si quinoa sau orez brun.

Un medic celebru a slabit 100 de kg in 8 luni. Iata cum poti reusi si tu aceasta incredibila performanta

Alege corect exercitiile pe care le faci
Poti face si pana la o suta de abdomene pe zi si sa nu se vada in niciun fel pe silueta ta. Abordarea ar trebui sa fie diferita: in loc sa urmaresti sa iti tonifiezi o singura zona, sa urmaresti tonifierea intregului corp. Si, in final, rezultatele se vor vedea si acolo unde iti doresti cel mai mult.

Exercitii cu greutati
Probabil ca nu ti se par foarte potrivite pentru o femeie. Tu nu vrei nici muschi la picioare si nici la maini. Ei bine, te inseli. Exercitiile cu greutati sunt cele mai indicate daca vrei sa arzi cat mai repede grasimile. Intrucat, cu cat ai muschii mai bine dezvoltati, cu atat metabolismul tau va fi mai bun si grasimile se vor arde mai repede.

Exercitii de mare intensitate
Acestea nu ar trebui sa lipseasca din paleta ta de exercitii, intrucat ele reduc foarte rapid grasimea la nivelul intregului corp. Desi si in zona care te intereseaza pe tine. Printre aceste exercitii se numara alergatul, spinningul, dar si exercitiile obisnuite, efectuate mult mai rapid.

Pe de alta parte, burta umflata nu inseamna neaparat grasime. Te-ai gandit ca ai putea sa fii balonata in permanenta? Si atunci abdomenele nu au cum sa te ajute.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006256 (s)