News Flash:

Aceste doua ceaiuri alunga batranetea si taie boala

24 August 2018
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
ceai

Mihai Neamtu a fost un calugar celebru cunoscut pentru minunile sale. Pe langa ingrijirea sufletului calugarul Mihai Neamtu recomanda insistent ucenicilor sai si persoanelor care il vizitau sa aiba grija de sanatatea lor si sa nu o iroseasca in zadar, ci pe masura putintelor sa devina si sa fie sanatosi, pentru ca, spunea calugarul ”omul bun trebuie sa traiasca mult, pentru a putea ajuta cat mai mult ceilalti oameni”. In acest sens Mihai Neamtu recomanda ceaiuri contra bolilor si pentru o viata mai lunga.

Iata retetele acestor doua ceaiuri:
Ceai pentru viata lunga: In doi litri de apa se adauga si se fierb cate o lingurita de urmatoarele plante (ori macar cateva din acestea): coada-calului, ciubotica-cucului, coada-soricelului, cimbrisor, crusin, musetel, maces, menta, mesteacan. Ceaiul se fierbe 2 minute dupa care se strecoara si se bea in cursul zilei. Cura cu acest ceai poate fi continuata 3 saptamani, iar dupa o pauza de o saptamana poate fi reluata.

Ceai contra bolilor: La fel ca si in cazul ceaiului pentru viata lunga, in doi litri de apa se adauga si se fierb cate o lingura de urmatoarele plante (ori iarasi, macar cateva din acestea): catina, patrunjel, patlagina, salcie, soc, visin, urzica moarta, si troscotel. Aceasta cantitate de ceai se bea de-a lungul zilei, in loc de apa, care nu se bea deloc. Cura cu aceste ceai dureaza 6 zile, iar dupa o pauza de alte 6 zile poate fi reluata.

Important: Calugarul Mihai Neamtu recomanda ca aceste ceaiuri sa nu fie fierte mai mult de 2 minute, sa fie baute intotdeauna calde, iar pentru un efect mai frumos, sa fie insotite in prealabil de rugaciune.
 


mihai neamtu calugar ceai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.003885 (s)