News Flash:

Liderii PSD si-au etalat bolizii de lux la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Cativa social-democrati au ales sa mearga cu taxiul

27 August 2018
1015 Vizualizari | 0 Comentarii
nunta2

Cei mai multi dintre liderii PSD au ajuns, duminica seara, la nunta fiului lui Liviu Dragnea, la volanul unor masini impunatoare, in timp ce cativa au ales sa vina cu taxiul. Un grup de protestatari le-a cerut invitatilor sa-i transmita socrului mare „La Multi Ani, cu executare!”.
Mirele si mireasa, Valentin Stefan Dragnea si Gina Alexandra Tatulescu, au ajuns duminica, putin dupa ora 18.00, la Palatul Snagov, intr-un SUV negru acompaniat de o motocicleta, iar in urma lor, dupa cateva minute, a ajuns si socrul mare, presedintele PSD, Liviu Dragnea, cu masina cu care umbla de obicei, un Volkswagen Passat de generatie noua.

Cei mai multi dintre nuntasi, in majoritate lideri social-democrati, au venit in SUV-uri albe, negre si rosii, precum Jeep Grand Cherokee, Land Rover Discovery, Porsche, Volkswagen Touareg, dar si alte masini de lux precum Lexus, Mercedes S350, sau BMW seria 7. Unii invitati, putini ce-i drept, au preferat sa vina cu taxiul. Printre acestia s-a numarat deputatul PSD Nicolae Bacalbasa.

Pe drumul care trece prin padurea Snagov, spre palat, un grup de protestatari a scris cu litere albe, pe asfalt, mesajul „M...E PSD”. Ei i-au acompania pe miri si pe toti invitatii din PSD cu mesaje precum „MUI3 PSD”, „Nunta de penali”, „Casa cu gratii pentru tata socru”, au afisat o placuta de inmatriculare cu numerele „M..EPSD” si o palma galbena din carton cu mesajul „Toti pentru justitie”, identica cu cea folosita de USR la protestele din Parlament. Protestatarii le-au strigat social-democratilor „Hotilor”, “Penalilor” si “La puscarie”.
La o rascruce din padure, la mai putin de un kilometru de palat, o firma privata de paza a organizat un „filtru” format din 8-10 agenti. Acestia, extrem de vigilenti, au permis doar accesul masinilor care aveau numerele de inmatriculare trecute pe o lista pregatita de organizatori.

Daca unii lideri PSD si-au condus singuri masinile, asa cum a facut presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, Claudiu Manda, altii social-democrati, de exemplu presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, au ales sa-si ia soferul si au stat pe bancheta din spate alaturi de sotii sau de partenerele de viata.

Cele mai multe masini au venit din sudul tarii, din judetele Teleorman, Gorj, Olt, Dolj, Arges, Valcea, dar si din Mehedinti, Neamt, Vrancea si Bucuresti.

Printre participantii la nunta fiului lui Liviu Dragnea s-au numarat premierul Viorica Dancila, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, primarul sectorului 1, Dan Tudorache, primarul sectorului 5, Daniel Florea, primarul sectorului 3, Robert Negoita, primarul sectorului 4, Daniel Baluta, europarlamentarii Ioan Mircea Pascu si Victor Bostinaru, presedintele CJ Giurgiu, Marian Mina si presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, precum si secretarul de stat din MApN, Nicolae Nasta.

La petrecere au venit si liderii PSD din Dambovita (Adrian Tutuianu), Gorj (Florin Carciumaru), Alba (Ioan Darzu), Constanta (Felix Stroe), fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, fostul ministru delegat pentru Diaspora, Angel Tilvar, fostul premier Sorin Grindeanu, fostul presedinte UNPR Valeriu Steriu sau fostii parlamentari PSD Vlad Cosma si Catalina Stefanescu, precum si numerosi parlamentari actuali precum deputatul Catalin Marian Radulescu si senatorul Niculae Badalau.

Accesul social-democratilor spre nunta s-a facut pe „coloana sonora” a unei melodii hip-hop al carei refren contine mesajul „M..E PSD”. Melodia a fost difuzata dintr-o masina parcata de protestari langa „filtrul” organizat de firma privata de paza.

Unul dintre protestari, care s-a recomandat cu porecla „Ceausescu”, a purtat pe cap un joben cu un sobolan alb de plus, o placuta electronica atarnata de gat cu mesajul luminos „Penali”, o pereche de catuse, o portavoce si un tricou cu mesajul „Fara penali in functii publice”. Doi protestatari au blocat cu masina personala, timp de aproximativ 15-20 de secunde, drumul de acces spre Palatul Snagov si au strigat mesaje anti-PSD, insotite de claxoane, catre coloana de masini care se formase in spatele lor.

Timp de aproape doua ore, protestatarii le-au adresat PSD-istilor care au venit la nunta numeroase apelative triviale si cuvinte obscene, iar agentilor de paza care formau bariera de trecere le-au spus sa le fie rusine ca apara „penalii din PSD”.

Manifestantii anti-PSD au format un cordon uman stramt, prin care PSD-istii au trecut greu cu masinile, si i-au intampinat pe nuntasi cu palme peste parbriz si geamurile laterale, le-au aruncat apa pe masina, au pus bannere pe portiere, le-au adresat cuvinte obscene, au lovit oglinzile retrovizoare si a fost nevoie de doua interventii ale agentilor de paza pentru a face loc masinilor sa continue drumul fara sa calce pe nimeni. Protestatarii le-au strigat unora dintre invitati „Sa va imbolnaviti de pesta porcina, penalilor!”, „Asta e nunta criminalilor, a hotilor, a jegurilor”, si le-a cerut invitatilor la nunta „Sa-i transmiteti socrului mare <La Multi Ani, cu executare!>”.

O parte din liderii PSD au trecut cu masinile zambind, altii au facut cu mana, in timp ce unii social-democrati au privit incruntati spre protestatari. In special doamnele invitate la nunta si-au pus mainile la ochi si s-au aratat deranjate de protestul din padure. Un singur invitat la nunta a oprit masina si le-a spus protestatarilor ca o sa cheme Politia daca isi continua manifestatia.

Printre ultimii demnitari care a venit la nunta fiului lui Liviu Dragnea s-a numarat ministrul de Interne, Carmen Dan. La scurt timp dupa aparitia acesteia, in jurul orei 21.15, protestatarii au plecat de la fata locului, nu inainte sa isi faca un selfie cu agentii de paza.

Fiul lui Liviu Dragnea, Stefan Valentin Dragnea, a avut duminica dimineata cununia civila cu Gina Alexandra Tatulescu, ceremonia fiind oficializata de Gabriela Firea, primar general al Capitalei si vicepresedinte al partidului condus de Liviu Dragnea.

Fiul lui Liviu Dragnea, Stefan Valentin Dragnea, a avut duminica dimineata cununia civila cu Gina Alexandra Tatulescu, fiica de preot. Evenimentul a avut loc la sediul Primariei Generale a Capitalei.

La cununia civila au participat circa 20 de persoane, printre care Liviu Dragnea si iubita acestuia, Irina Tanase.

Ceremonia a fost oficializata de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care este si vicepresedinte al partidului condus de Liviu Dragnea, PSD.

In urma protestelor anuntate, cununia religioasa a fiului lui Liviu Dragnea nu a mai avut loc, duminica, in Biserica Sfantul Elefterie din Capitala, asa cum era stabilita, ci in alta parte, noul loc nefiind facut public. Potrivit unor surse social-democrate, cununia religioasa ar fi avut loc duminica tot la Palatul Snagov.

Fiul presedintelui PSD a ales sa-si organizeze nunta intr-un decor pitoresc, pe malul lacului Snagov, la 40 de km de Bucuresti, in apropiere de Manastirea Snagov. Invitatii la nunta vor dispune de numeroase sali de evenimente, o pajiste generoasa, barcute de agrement, un ponton si un hotel de lux.

Aleasa lui Valentin Stefan Dragnea, Gina Alexandra Tatulescu, este fiica de preot, au declarat surse din PSD pentru MEDIAFAX, iar nasii de cununie, Doina si Sorin Paul Stanescu, sunt prieteni vechi cu liderul PSD Liviu Dragnea. Sorin Paul Stanescu este afacerist si il cunoaste pe seful PSD de peste douazeci de ani, potrivit surselor citate.

„Palatul Snagov este un palat cu arhitectura brancoveneasca, mobilat in stil baroc. Birourile sunt sobre, dar luxoase, mesele din lemn de cires se afla intre peretii tapetati cu matasuri, iar sub lustrele de cristal se gasesc dormitoarele amenajate dupa imagini burgheze”, se arata in prezentarea palatului.

Complexul construit pentru Printul Nicolae al Romaniei a fost locuit de maresalul Ion Antonescu si de Gheorghe Gheorghiu-Dej, dupa care Nicolae Ceausescu l-a folosit ca resedinta pentru intalniri politice.

La nunta lui Valentin Stefan Dragnea au fost invitati toti membrii Guvernului, de la ministri, secretari de stat si subsecretari de stat, pana la numerosi directori si functionari din ministere, dar si directori de agentii si institutii deconcentrate aflate in subordinea sau sub coordonarea ministerelor, au spus surse din PSD pentru MEDIAFAX.

Senatorii si deputatii PSD si ALDE au primit si ei invitatii la nunta lui Dragnea jr., la fel ca majoritatea alesii locali importanti ai PSD, precum primari, presedinti de Consilii Judetene, consilieri municipali si judeteni.

Potrivit surselor citate, o „delegatie importanta” de nuntasi era asteptata sa vina din Teleorman, judetul natal al socrului mare Liviu Dragnea, dar si locul de unde provin ministrul de Interne, Carmen Dan, si premierul Viorica Dancila.

Printre participantii la nunta se vor afla numerosi lideri de institutii precum presedintele Curtii de Conturi, Mihai Busuioc. Pe langa oficialitati, la nunta au fost invitati oameni de afaceri si personalitati din domeniul culturii si al sportului, au spus surse din PSD pentru MEDIAFAX.

Pe 25 septembrie 2016, PSD-istii au mai petrecut la Palatul Snagov la botezul fiului secretarului general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

In 4 iulie 2015, PSD-istii au petrecut, tot la Palatul Snagov, la nunta fostul presedinte PSD al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Fiica fostului presedinte Traian Basescu, Elena Basescu si-a organizat si ea nunta, in septembrie 2012, tot la Palatul Snagov. Fostul ministru al Economiei, Codrut Seres, s-a casatorit si el, in 2006, tot la Palatul Snagov.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006717 (s)