News Flash:

De ce este foarte sanatoasa gelatina alimentara

27 Mai 2017
1896 Vizualizari | 0 Comentarii
gelatina remediu 1
Gelatina este o substanta semi-solida sau lichida, incolora si inodora, care se obtine cu ajutorul colagenului. Este compusa din 98% proteine complexe si 2% saruri minerale, care adaugate in apa de preparare, vin cu o multime de beneficii minunate pentru corp.

Si chiar daca gelatina se foloseste cel mai adesea in scop culinar, aceasta poseda o multime de proprietati medicinale care pot preveni si pot trata mai multe tipuri de maladii.

Care sunt deci virtutile gelatinei alimentare de care ar trebui sa incepi sa profiti numaidecat?


Gelatina alimentara are un puternic efect detox. Glicina, un aminoacid prezent in gelatina alimentara, contribuie la eliminarea toxinelor din ficat. Aceasta substanta este fundamentala pentru functionarea optima a sistemului hepatic. Absorbtia sa ajuta la inhibarea efectelor negative ale radicalilor liberi si ale efectelor nefaste provocate de excesul de toxine in sange.


Gelatina alimentara poate ameliora digestia. Gelatina este un aliment hidrofil. Cu alte cuvinte, aceasta poate sa absoarba lichidele, chiar si atunci cand este preparata termic. Este deci cel mai bun aliat al sistemului digestiv.

Absorbtia sa va ameliora miscarea intestinelor si eliminarea deseurilor care au tendinta sa fie retinute in colon. In plus, datorita aportului sau de glicina, gelatina alimentara este cea mai buna idee pentru a restaura mucoasa gastrica.


Gelatina alimentara poate ameliora sanatatea osoasa si articulara. Datorita concentratiei sale semnificative de aminoacizi esentiali, gelatina este cea mai buna idee atunci cand vine vorba despre a pastra sanatatea oaselor, a cartilagiilor si articulatiilor. Proprietatile sale anti-inflamatorii pot lupta contra durerilor si pot diminua riscul de aparitie al unor anumite maladii.


Gelatina este cea mai buna sursa de proteine. Gelatina are un procent de peste 90% proteine. Va mari deci nivelul de energie, dar si masa musculara. Este cea mai buna pentru sportivi dar si pentru femeile insarcinate deoarece aminoacizii sau sunt asimilati foarte usor de catre celule.


Gelatina alimentara poate repara peretii intestinelor. Compusii din gelatina alimentara sunt foarte utili pentru a reduce permeabilitatea intestinuluui, deoarece poate sa repare peretii intestinelor care sunt iritati din cauza unor boli sau intolerante.

Gelatina alimentara poate sa combata excesul de grasime. Datorita unui nivel foarte slab de calorii si al unui nivel excelent de proteine de cea mai inalta calitate, gelatina alimentara este un aliat de pret pentru persoanele care vor sa slabeasca.


gelatina colagenului proteine complexe saruri minerale efect detox
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004897 (s)