News Flash:

CUTREMURATOR! Doi aradeni, la un pas de moarte la Istanbul! Cu trei minute inainte au trecut prin locul exploziei in piata turistica Sultanahmet

13 Ianuarie 2016
1271 Vizualizari | 1 Comentarii
explozit turcia3

Bomba a explodat la trei minute dupa ce doi aradeni, care au decis sa plece intr-un scurt city-break la Istanbul, au trecut pe langa Obeliscul lui Theodosius, amplasat in piata turistica Sultanahmet. In fapt, acolo a explodat bomba. „La trei sau patru minute dupa ce am trecut noi prin acel parc, s-a auzit explozia. Cred ca eram la aproximativ 50 de metri distanta”, a spus turistul aradean. S-a auzit o bubuitura puternica, a urmat panica, apoi socul, apoi frica de a nu fi expus unui alt eventual atentat. „Explozia a fost foarte puternica. Nu am mai auzit asa ceva in viata mea”, si-a reamintit unul dintre cei doi aradeni. „Nu am stiut in ce parte sa o luam. Toti am fugit in aceeasi parte. Apoi au venit, foarte repede, fortele de securitate – cu elicoptere, autospeciale – ambulante, si ne-au indreptat intr-o alta directie. Am coborat in subteran, intr-o basilica. Apoi a venit Politia si ne-a spus ca putem iesi pe strazi, insa totul e blocat: metroul si orice alt mijloc de transport in comun”.

Potrivit Mediafax, cel putin zece persoane au murit si alte 15 au fost ranite in explozie. Printre victimele deflagratiei s-ar afla si turisti. Cauza exploziei nu este cunoscuta deocamdata, dar politistii merg pe ipoteza unui atac cu bomba.

 


aradean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1430 (s) | 32 queries | Mysql time :0.019624 (s)