News Flash:

O veste bună pentru iubitorii de limbă japoneză

Cursurile de limba și cultura japoneză revin la Universitatea Politehnica Timișoara

23 Octombrie 2023
169 Vizualizari | 0 Comentarii


Cursurile de limba și cultură japoneză sunt reintroduse la Universitatea Politehnica Timișoara, sub umbrela noului Centru UPT de Artă și Tehnologie pentru Colaborarea cu Japonia.

Aceste ore sunt predate de către prof. dr. Camelia Nakagawara, cunoscută și sub numele de Kameria sensei, și vor avea loc în perioada 23 octombrie - 2 decembrie 2023, exclusiv în mediul online.

Centrul de Artă și Tehnologie pentru Colaborarea cu Japonia, recent înființat la Universitatea Politehnica Timișoara, poartă numele de "Jutsu," un termen ce poate semnifica atât artă, cât și tehnică. Această inaugurare a centrului corespunde Festivalului Culturii Japoneze organizat în cadrul evenimentelor Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023.

Prof. dr. Nakagawara este specialist în niponologie, cu studii postuniversitare efectuate la Universitatea Columbia din New York (Masterat în Predarea Limbilor Străine, Teachers College) și la Universitatea din Chicago (Doctorat în Limbi și Civilizații Est-Asiatice). Ea dispune de o vastă experiență în cercetare și predare la nivel universitar, atât în Japonia, cât și în Statele Unite.

Cursurile sunt organizate pe module, fiecare constând în 5 ședințe de câte 75 de minute. Taxa pentru întregul modul este de 250 de lei pentru publicul larg, iar studenții și elevii beneficiază de o reducere de 20%, astfel încât plătesc doar 200 de lei pentru întregul modul. Studenții și angajații UPT au acces gratuit.

Termenul limită pentru înscriere este marți, 24 octombrie 2023, ora 19:00.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009787 (s)