News Flash:

Eveniment cu tradiție de Ziua Copilului

Cursa Rățuștelor pe Bega a revenit la Timișoara

2 Iunie 2023
203 Vizualizari | 0 Comentarii

La Timișoara, de Ziua Copilului, a avut loc un eveniment organizat în fiecare an. Este vorba despre Cursa Rățuștelor pe Bega, care s-au întrecut în centrul orașului, sub privirea a sute de timișoreni de toate vârstele.

Cursa Rățuștelor pe Bega s-a întors în Timișoara, de această dată desfășurându-se cu ocazia Zilei Copilului. Astfel, joi, sute de timișoreni s-au adunat pe malurile Begăi, în spatele Catedralei Mitropolitane, pentru a urmări cu sufletul la gură întrecerea pe apă a mii de rățuște din plastic. Startul a fost dat la ora 17:00, rățuștele fiind aruncate în Bega de pe Podul Mihai Viteazu și au fost oprite la Podul Maria.

Locuitorii Timișoarei au avut posibilitatea să achiziționeze bilete, pe care era tipărită o serie ce se regăsea și pe rățuște. Astfel, persoanele care au cumpărat biletele cu serii care s-au clasat pe primele locuri au avut ocazia să câștige diverse premii.

Ca și în anii precedenți, Cursa Rățuștelor pe Bega, organizată de către Rotaract Club Timișoara, a avut un scop caritabil. Banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați pentru renovarea Școlii Gimnaziale Brestovăț.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005723 (s)