News Flash:

Prognoză ANM

Cum va fi vremea în Banat și în celelalte regiuni în următoarele două săptămâni

26 Decembrie 2023
108 Vizualizari | 0 Comentarii

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru perioada 25 decembrie 2023 – 7 ianuarie 2024, anunțând că temperaturile vor fi peste medie în întreaga țară în săptămâna următoare.

Banat

În prima săptămână, valorile termice vor fi mult peste normele lunii decembrie, cu mici oscilații zilnice. Maximele vor atinge în medie 12…14 grade, iar minimele se vor situa în jurul a 2…4 grade.
Începând din a doua săptămână, temperaturile vor scădea, dar vor rămâne peste norme. Maximele medii vor fi de 4…8 grade, iar minimele de 0…3 grade. Precipitațiile vor începe în prima zi a intervalului, urmând să crească din nou probabilitatea de apariție a acestora începând din 30 decembrie.

CRIŞANA:

În prima săptămână, temperaturile vor oscila ușor, rămânând peste normele perioadei. Media maximelor va fi de 9…11 grade, iar a minimelor de 2…4 grade.
Din 31 decembrie, temperaturile vor scădea treptat, dar vor rămâne peste norme. Maximele medii vor fi de 4…8 grade, iar minimele de 0…3 grade. Precipitațiile sunt posibile în primele două zile și din nou după 29 decembrie.
TRANSILVANIA:

În prima săptămână, temperaturile diurne vor fi mult peste normele specifice perioadei, cu mici oscilații zilnice. Maximele medii vor atinge 8…10 grade, iar minimele vor fi în jur de -1…0 grade.
Începând din a doua săptămână, temperaturile vor scădea treptat, fiind totuși peste norme. Maximele vor fi între 2 și 5 grade, iar minimele de -3…-1 grad. Posibile precipitații în primele două zile și din 1 ianuarie.
MARAMUREŞ:

În prima săptămână, temperaturile vor fi peste normele perioadei, cu ușoare oscilații zilnice. Maximele medii vor fi de 8…11 grade, iar minimele de 1…4 grade. Din 2 ianuarie, temperaturile vor scădea, cu maxime între 2 și 6 grade și minime de -2…0 grade. Posibile precipitații în primele două zile și din 30 decembrie.
MOLDOVA:

Până pe 2 ianuarie, vremea va fi deosebit de caldă, cu variații ușoare de la o zi la alta. Maximele medii vor fi între 8 și 14 grade, iar minimele între 2 și 6 grade. Apoi, va începe un proces de răcire, ajungând la maxime de 4 grade și minime de -2 grade. Posibile precipitații după 1 ianuarie.
DOBROGEA:

Până pe 1 ianuarie, temperaturile vor fi mult peste medie, cu maxime între 10 și 16 grade, iar minime între 2 și 8 grade. Ulterior, se va răci treptat, cu maxime între 6 și 8 grade și minime între 0 și 2 grade. Probabilitate crescută de precipitații începând din a doua săptămână.
MUNTENIA:

La începutul intervalului, vremea va fi deosebit de caldă, cu maxime medii între 12 și 16 grade și minime între 0 și 4 grade. După aceea, temperaturile vor scădea ușor, rămânând peste medii. Regim termic diurn de 6 grade și nocturn de -2 grade. Precipitații rare în prima săptămână, apoi extindere și intensificare.
OLTENIA:

Între 25 și 30 decembrie, vremea va fi deosebit de caldă, cu variații ușoare de temperatură. Maxime medii între 12 și 16 grade, iar minime între 0 și 4 grade. În intervalul următor, răcire treptată, cu maxime de 6 grade și minime de -2 grade. Posibile precipitații după 2 ianuarie.
LA MUNTE:

În prima săptămână, vremea va fi neobișnuit de caldă, cu maxime între 4 și 8 grade și minime între -2 și 2 grade. Ulterior, răcire treptată, cu maxime de la 2 spre -2 grade și minime de la -2 spre -6 grade. Precipitații rare în prima săptămână, apoi extindere după 1 ianuarie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004826 (s)