News Flash:

Cum va fi vremea la inceputul saptamanii viitoare

21 Mai 2017
920 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Inceputul de saptamana continua cu vreme instabila. Nu vor lipsi descarcarile electrice si intensificari de vant.


Cum arata prognoza meteo pentru luni si marti:


Luni

Vreme instabila, cu averse, descarcari electrice, intensificari de vant, de scurta durata in special in sudul tarii, local in centru, est si la munte si izolat si in rest. In zona montana cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17...18 grade pe litoral si 26 de grade vestul si sud-vestul tarii.


In Bucuresti maine vremea seamana cu cea de azi - vreme usor instabila, cu cer innorat temporar peste zi, averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Ne trezim cu 9-11 grade, iar la amiaza se vor inregistra 22...23 de grade.


Marti

Instabilitatea se muta in vestul si sud-vestul tarii si in zona montana unde va fi innorat temporar accentuat si, pe arii restranse, vor cadea ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice si intensificari trecatoare ale vantului.


In restul tarii, cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17...18 grade pe litoral si 25...26 de grade in vest, sud-vest si centru. In Bucuresti marti, o zi predominant frumoasa, cu cer variabil, vant slab si moderat, 10-12 grade in zori, 23-24 la amiaza.

luni marti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010830 (s)