News Flash:

Vremea va fi in general instabila in acest week-end. PROGNOZA METEO

19 Mai 2017
968 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme 1
Vremea va deveni in general instabila, cu innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si noaptea, informeaza ANM.

Sambata

IN TARA
Vor fi averse si se vor semnala descarcari electrice si intensificari ale vantului, posibil cu aspect de vijelie in estul, centrul si sudul tarii, precum si in zonele de munte si pe arii mai restranse in restul teritoriului. Izolat vor fi caderi de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 19 si 27 de grade, cu cele mai ridicate valori in extremitatea vestica, iar cele minime vor fi cuprinse intre 5 grade in estul Transilvaniei si in jurul a 15 grade in regiunile sud-vestice.
BUCURESTI
Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si mai ales noaptea, cand vor fi averse si se pot semnala descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade.

Duminica
IN TARA
Vremea se va mentine in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, insotite de descarcari electrice in jumatatea de sud-est a tarii, la deal si munte, iar spre seara si noaptea, local si in celelalte regiuni. Izolat vor fi caderi de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Pe crestele montane, in general la peste 1900 m, trecator vor fi posibile precipitatii mixte. In cursul zilei, temporar, vantul va avea intensificari in cea mai mare parte a teritoriului, iar noaptea va slabi din intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15...16 grade pe litoral si 25...26 de grade in Campia de Vest, iar cele minime se vor incadra intre 6 si 14 grade. 

sambata in tara bucuresti duminica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011703 (s)