News Flash:

Cum va fi vremea in week-end

17 Ianuarie 2014
1479 Vizualizari | 0 Comentarii
Sâmbata, vremea va fi în continuare mult mai calda decât în mod obisnuit pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi mai mult noros în jumatatea de nord a tarii si va ploua în Maramures si local, ziua în Crisana si nordul Transilvaniei, iar noaptea în Moldova, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
În nordul Carpatilor Orientali se vor semnala precipitatii slabe mixte. În restul teritoriului înnorarile vor fi temporare, dar dimineata si noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceata. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari în prima parte a intervalului pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 6 si 14 grade, cu cele mai ridicate valori în Banat, iar cele minime se vor încadra între -4 si 8 grade.
LA BUCURESTI
Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros, iar dimineata si noaptea se va semnala ceata, mai ales în zona preoraseneasca. Vântul va sufla slab pâna la moderat. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 1...3 grade.
LA MUNTE
Vremea se va mentine mult mai calda decât în mod normal pentru aceasta data din an. Cerul va fi mai mult noros în masivele nordice si temporar noros în rest. În nordul Carpatiilor Orientali vor mai fi precipitatii slabe mixte.Vântul va prezenta intensificari îndeosebi în prima parte a intervalului.
DUMINICA
Vremea se va mentine mult mai calda decât în mod normal pentru aceasta data din an, îndeosebi în regiunile vestice. Ziua, cerul va fi variabil, exceptând nordul si estul tarii, unde vor fi înnorari si izolat va ploua slab. Spre seara si noaptea, treptat aria de nebulozitate si precipitatii va cuprinde toate regiunile. Vor fi ploi pe arii relativ extinse, exceptând sud-estul teritoriului unde se vor semnala local. La munte, precum si în nordul Moldovei acestea se vor transforma în lapovita si ninsoare si vor fi conditii de polei. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare în Banat si în zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în nordul Moldovei si în jur de 16 grade în Banat si dealurile Crisanei, iar cele minime se vor încadra între -3 si 9 grade. În primele ore ale intervalului, în zonele joase din sud si sud-est, pe spatii restrânse va fi ceata.
LA MUNTE
Vremea va fi în continuare mult mai calda decât în mod obisnuit pentru aceasta perioada din an. Ziua, cerul va fi variabil, exceptând masivele nordice unde înnorarile vor fi accentuate, dar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor redusa. Spre seara însa si în cursul noptii treptat nebulozitatea se accentueaza în toata zona montana, iar precipitatiile se vor transforma în lapovita si ninsoare. Vântul va avea intensificari
mediafax.ro

carpatilor orientali la munte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007821 (s)