News Flash:

Cum se mentine in forma Laura Cosoi si cate kilograme a luat in plus in timpul sarcinii

23 Mai 2022
308 Vizualizari | 0 Comentarii
Laura Cosoi

Laura Cosoi mai are putin si va naste cel de-al treilea copil. Vedeta este in culmea fericirii si a declarat ca statutul de mama i se potriveste manusa. Perioada sarcinii nu a speriat-o deloc, mai ales ca nu este pentru prima data cand trece prin asta. Cu atata experienta in spate, Laura a invatat sa se accepte pe sine si nu mai pune presiune pe silueta ei si pe dorinta de a se incadra in anumite standarde.

„Nu as spune ca nu m-am transformat, pentru ca imi accept transformarile corpului. Nu mi se pare ca kilogramele in plus ma fac mai putin dorita sau mai putin femeie. Ba dimpotriva, in ceea ce ma priveste, din toata perioada vietii mele de 40 de ani, e clar ca in momentele in care sunt insarcinata ma simt in forma mea desavarsita de femeie, din toate punctele de vedere”, a maturisit Laura Cosoi, pentru viva.ro

„Tocmai de aceea, probabil ca am tot repetat experienta si n-as putea spune ca nu mananc anumite lucruri, chiar am mancat foarte mult dulce in cele doua sarcini, cel putin acum si cu Vera am mancat mult mai mult dulce, am simtit nevoia, aveam si sentimentul ca o sa-mi iasa glicemia foarte mare la analize, dar nu s-a intamplat, deci totul e in grafic, se pare ca asa simte organismul sa reactioneze”, a adaugat vedeta, pentru sursa mentionata mai sus.

Laura Cosoi stie deja cum arata agenda ei pe 2022. Dupa ce va naste, actrita nu are e gand sa stea doar acasa cu bebelusul, ci simte ca este momentul sa se reafirme in televiziune. Blondina a semnat deja cu cei de la Kanal D pentru un nou serial despre care are numai cuvinte de lauda. Laura si-a propus ca sarcina sau pandemia sa nu o tina in loc si, drept dovada, proiectele ei curg pe banda rulanta. Cei care o urmaresc deja stiu ca aceasta are la activ si un film care urmeaza sa fie lansat, dar si multe scenete de teatru pentru care va relua repetitiile cat de curand.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008222 (s)