News Flash:

Anca Turcasiu se mentine in forma si la 47 de ani! Afla care este secretul unei siluete de vis la aceasta varsta

12 Mai 2017
1957 Vizualizari | 0 Comentarii
anca turcasiu2
Anca Turcasiu are 47 de ani si silueta de invidiat. Artista se numara printre vedetele cu o varsta inaintata si un trup de adolescenta. In cazul ei se mai afla si Oana Cuzino care ne-a marturisit cum se mentine slaba AICI!
Dar Anca Turcasiu are si ea secretul ei. Silueta subtire fara carne se mentine! Si nu doar lipsa carnii o ajuta sa fie slaba, ci si picantul. Si aici ne referim la celebrul ardei iute pe care il mananca zi de zi. Cateodata in cantitati mici, cateodata in cantitati mari.
„De 24 de ani nu mai mananc carne. Am citit niste carti despre asta si am incercat. Sunt ovo-lacto-vegetariana si ma simt extraordinar. Eu sunt o persoana care nu iubeste carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu. Nu fac caz de lucrul acesta, iar baietilor mei le gatesc normal.
Doar eu fac parte din aceasta categorie, a ovo-lacto-vegetarienilor. Mai fac si eu excese, dar cu masura. De exemplu, daca am avut o zi in care am mancat cu placere doua felii de tort, cateva zile dupa aceea beau un pahar cu apa, mananc un mar sau un iaurt.
Am tot fost intrebata cum de ma mentin in forma. Nu-mi place sa vorbesc despre asta! E ceva mai aparte. Mananc ardei iuti. Multi. Cred ca de asta imi mentin talia! Cati mananc? 7-8, pe zi, poate si mai multi!”, a spus Anca Turcasiu, conform one.ro.

Galerie Foto

anca_turcasiu
anca turcasiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006392 (s)