News Flash:

Zodii de care e bine sa te feresti in luna mai

12 Mai 2017
1128 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0
In luna mai, 3 semne zodiacale vor fi mai determinate sa actioneze ca niciodata. Tacticile lor nu vor fi cele mai placute pentru cei din jur. Una dintre ele va fi ceva mai sensibila, motiv pentru care poate reactiona impulsiv la orice privire, gest, cuvant.
Top zodii de care sa te feresti in luna mai

GEMENI – Nativul acestei zodii va deveni mai vulnerabil ca niciodata. Nu va mai tolera multe lucruri si va trage concluzii pripite. E preferabil sa nu il provoci daca vrei sa pastrezi o relatie buna cu acest nativ. Nu va tine cont de nimeni si de nimic in a duce la bun sfarsit planurile sale, oricat de periculoase ar parea pentru unii.

RAC – Nativul Rac va fi ceva mai sensibil si asta din cauza anumitor fenomene astrologice declansate la inceput de luna. Va fi o perioada extrem de aglomerata din punct de vedere profesional, iar daca iti vei dori sa il scoti din bula lui imaginara, s-ar putea sa te arzi.

CAPRICORN – Nici Capricornul nu va fi ceva mai bland cu cei din jur. Faptul ca a pierdut multi bani in ultima vreme si ca planurile sale de afaceri sunt pe butuci il va face mai irascibil, mai nervos, mai agitat. Acest nativ nu va mai accepta pe oricine langa el, cu exceptia ca persoanele care se apropie sa le ofere solutii concrete pentru a iesi din impas. Nativul Capricorn devine mai orgolios, mai pragmatic, mai egoist ca niciodata in istoria sa.

mai semne zodiacale gemeni rac capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004725 (s)