News Flash:

Cum sa furi tone de motorina de la firma unde lucrezi!

23 Octombrie 2016
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
petrom
 Un barbat de 35 de ani, din orasul Geoagiu, este cercetat de politisti pentru delapidare dupa ce, folosindu-se de cardul de motorina al societatii la care lucra, a cumparat 4.000 de litri de carburant de la mai multe statii si apoi a vandut marfa catre diverse persoane, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara. 
Potrivit anchetatorilor, barbatul a cumparat motorina in numai doua zile, prejudiciul creat firmei la care era angajat ca gestionar ridicandu-se la 26.000 de lei. 
"Barbatul, folosindu-se de cardul de alimentare cu motorina al societatii, a alimentat cu 4.000 de litri de motorina din mai multe statii de carburanti, motorina pe care ulterior a comercializat-o catre diverse persoane, insusindu-si sumele de bani rezultate. Prejudiciul cauzat in acest caz se ridica la 26.000 lei", se arata intr-un comunicat al IPJ Hunedoara, remis AGERPRES. 
Cercetarile in acest caz sunt efectuate de politistii Compartimentului de Investigare a Criminalitatii Economice Hateg. Fata de suspect, Parchetul de pe langa Judecatoria Hateg a dispus instituirea masurii controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006612 (s)