News Flash:

14 migranti sirieni si irakieni, prinsi la frontiera

21 Octombrie 2016
1359 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera5
Un grup de 14 migranti sirieni si irakieni, intre care doi minori de 16 si 17 ani, au fost depistati de politistii de frontiera din zona Sannicolau Mare, in timp ce incercau sa intre ilegal in tara, din Serbia. 
''In cadrul actiunilor de supraveghere desfasurate la frontiera de sud-vest, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare, impreuna cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis si politisti ai Politiei Rurale Sannicolau Mare, au depistat, miercuri seara, cinci cetateni iranieni si noua irakieni, dintre care doi minori, care au incercat sa treaca ilegal frontiera pentru a ajunge intr-un stat din vestul Europei'', arata un comunicat de presa al Politiei de Frontiera Timisoara remis, joi, AGERPRES. 
Potrivit sursei citate, Operatorul Sistemului Optronic de Supraveghere Attica (cu termoviziune) din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare a observat un grup de persoane care se deplasa dinspre Serbia spre Romania, pe directia localitatii Dudestii Vechi. 
Imediat, politistii de frontiera au declansat o actiune specifica, impreuna cu jandarmi si politisti, fiind depistate cele 14 persoane de origine asiatica ce nu aveau documente asupra lor. 
Persoanele in cauza au fost preluate si transportate la sediul Politiei de Frontiera, pentru cercetari. 
In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun. Totodata vor fi anuntate autoritatile de frontiera sarbe pentru cercetarea in comun a evenimentului, respectiv punerea in aplicare a acordului de readmisie, mentioneaza sursa citata. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008735 (s)