News Flash:

Cum polueaza aerul din Mall clientii barului Latino

6 Ianuarie 2014
1330 Vizualizari | 0 Comentarii

Barul Latino de la Iulius Mall Timişoara continuă să polueze mediul înconjurător cu fum de ţigară. Deşi există un loc amenajat special pentru fumători, sunt nesimţiţi care preferă să îşi aprindă ţigările în afară şi, astfel, otrăvesc aerul, obligându-i pe nefumători să inspire fumul cancerigen.

Chelnerii şi patronul, fiica lui nea Jean – Ioan Cojocari, secretarul Primăriei Timişoara – continuă să trateze problema cu indiferenţă. De fapt, nea Jean spune că nu e barul lui şi nu îl interesează ce fac clienţii acolo, iar cei care fumează să răspundă şi să fie amendaţi.

Problema principală o reprezintă masa cu patru scaune aflată la intrarea în încăperea din sticlă destinată fumătorilor, dar în exterior. Vineri, 3 ianuarie, la ora 14.15, trei indivizi cu obrazul gros stăteau nepăsători, cu paharele de cognac într-o mână şi trabucurile în cealaltă, poluând la greu aerul. Nici un chelner nu le-a atras atenţia să îşi stingă ţigările. Deşi, când îi întrebi dacă e voie să se fumeze, ei spun că nu şi arată semnul interzis pe perete, totuşi, nu fac nimic când nesimţiţii fumează.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş i-a amendat de mai multe ori pe patroni, dar se pare că nu are niciun efect. Ziuadevest.ro


barul latino
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006801 (s)