News Flash:

Teatrul Maghiar din Timisoara incepe anul cu o premiera

3 Ianuarie 2014
1346 Vizualizari | 0 Comentarii
La Teatrul Maghiar din Timișoara, 2014 începe cu o premieră. Cateva dintre cele mai îndrăgite producții, precum Gardenia, Operă țărănească sau Vremuri de pace, se află pe afișul lunii ianuarie, alături de două spectacole invitate. Teatrul Maghiar Csiky Gergely deschide anul cu premiera „Sus, în adâncuri”, de Nick Hornby, în regia tinerei Kedves Emoke. Realizat cu sprijinul Universității de Vest, evenimentul va avea loc miercuri, 8 ianuarie, de la ora 19, în sala Studio. A doua reprezentație este programată în 14 ianuarie, de la aceeași oră.

În 10 ianuarie, de la ora 19, publicul are întâlnire cu în sala Studio cu „Regina frumuseții din Leenane”, rol jucat de actrița Magyari Etelka, în piesa lui Martin McDonagh, regizată de Upor Laszlo.

Vineri, 17 ianuarie, sunt Vremuri de pace la Teatrul Maghiar: excelentul spectacole realizat la Timișoara de Hajdu Szabolcs va fi jucat de la ora 19, în Sala Mare.

O seară de Operă țărănească se anunță duminică, 19 ianuarie, când Teatrul Maghiar reia unul dintre cele mai de succes spectacole ale sale, regizat de Szikszai Remus.

Marți, 21 ianuarie, va fi „Înainte de potop”, în viziunea lui Szabo Mate, iar în 22 ianuarie se reia spectacolul „Prah”, regizat de Laszlo Sandor.

În 23 ianuarie, de la ora 14, la Liceul Bartok Bela va avea loc un spectacol invitat al renumitei companii Arta spectatorului SRL, din Ungaria: „Războiul lui Klamm”.

În 25 ianuarie, spectatorii Teatrului Maghiar își vor putea spune „Ai Lăv Iu”, inspirați de spectacolul lui Puskas Zoltan, iar în 26 ianuarie vor asista la o „Afacere murdară”, jucată de Levente Kocsardi și Aszalos Geza.

„Factory” se intitulează spectacolul nonverbal propus de Dobrei Denes, Varga Heni, Orfeas Skutelis&Strange Party Orchestra.

Un spectacol sensibil, tulburător, încheie prima lună a noului an la Teatrul Maghiar: Gardenia, regia Koltai M.Gaborm în 31 ianuarie, de la ora 19.

Spectacolele Teatrului Csiky Gergely se traduc simultan în limba română, iar biletele au prețul general de 16 lei (8 lei, pentru elevi, studenți și pensionari). TION.ro


puskas zoltan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006712 (s)