News Flash:

Protest impotriva prospectiunilor hidraulice, la Timisoara

6 Ianuarie 2014
1266 Vizualizari | 0 Comentarii

Protestele împotriva prospecţiunilor hidraulice au fost reluate în Piaţa Victoriei din Timişoara. Duminică după-masa, doar o mână de oameni s-a mai adunat la Timişoara pentru a atrage atenţia asupra pericolului pe care îl reprezintă prospecţiunile hidraulice ce au loc inclusiv în judeţul Timiş.

Protestatarii, care puteau fi număraţi doar pe degetele de la două mâini, nici măcar nu au mai scandat în centrul Timişoarei. Au stat vreme de aproape două ore şi au făcut planuri pentru protestele viitoare.

„Există câteva persoane care nu vor abandona protestele. O să încercăm să obţinem autorizaţie de la primărie şi o să ieşim în fiecare duminică ca şi până acum, indiferent cât de puţini vom fi. Vom ieşi ca să reamintim lumii de problemele care ne frământă. Nu cred că vom mai face aşa scandal, pentru că la început vom fi puţini, dar sperăm ca încet, încet să îşi revină timişorenii”, a spus Bogdan Bocşa, unul dintre liderii protestelor din Piaţa Victoriei.

Protestele au început la Timişoara pe 1 septembrie 2013, când sute de timişoreni au scandat împotriva protestului minier de la Roşia Montană. Protestele au avut de atunci loc săptămână de săptămână. Nemulţumirile protestatarilor au crescut de la o duminică la alta, dar numărul lor a scăzut simţitor. Ziuadevest.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006369 (s)