News Flash:

Cum a trecut Valentina Pelinel peste greutatile din ultima vreme

26 Martie 2017
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
pelinel sexy
Valentina Pelinel nu pare a fi afectata de scandalurile din ultima vreme. Frumoasa femeie isi vede de viata ei si se concentreaza pe ceea ce conteaza cu adevarat,mai exact, pe cresterea micutul Milan Cristian.
Valentina acorda o importanta deosebita si partii profesionale. Astfel, de mai bine de jumatate de an, blondina se ocupa intens de afacerea familiei cu ballroom-urile din zonele Crangasi si Moghioros, si lucrurile, sub conducerea ei, merg perfect.
Mai mult, Valentina si-a extins aria de interes si a declarat ca ii place sa invete lucruri noi. De aceea, recent, a facut un curs celebru de automachiaj sustinut de make-up artistul Ciftci Elena, de la care a invatat rapid sa isi mascheze imperfectiunile cu ajutorul fardurilor.
“Valentina a fost un elev foarte bun. Ea este de ani de zile in lumea modei si stie sa se machieze, dar, totusi, important este sa invete tehnicile in amanunt, mai ales daca este atrasa de acest domeniu. Pana acum, s-a descurcat de minune. De aceea, a si luat diploma de merit”, au dezvaluit persoane de la curs.

valentina pelinel scandalurile frumoasa femeie milan cristian
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007172 (s)