News Flash:

Fragmente din jurnalul Madalinei Manole au fost scoase la lumina

25 Martie 2017
975 Vizualizari | 0 Comentarii
madalina manole
A fost nevoie de sapte ani de la o moarte socanta, ca anumite secrete si trairi ale Madalinei Manole sa iasa la iveala. Desi dupa disparitia sa au aparut multe supozitii, randurile din jurnalul artistei postate pe Facebook de catre fratele ei, fac putina lumina intr-un caz care a zguduit o Romaniei intreaga.
O privire aruncata pe fragmentele aparute ne dau de inteles ca Madalina era o persoana foarte nefericita. Cantaretei ii lipseau celebritatea de-altadata, dar regreta si momentele petrecute departe de familie. 
„Imi aduc aminte ca eram plecata cel putin 20 de zile din 30, cat are o luna! Tot timpul faceam si desfaceam valizele, imi era tare dor de patul de acasa, dar salile arhipline si zecile de buchete de flori pe care le primeam, bucuria de pe chipurile oamenilor atunci cand ma vedeau in carne si oase pe strazile din orasul lor, papusile pe care mi le aduceau copiii la fiecare spectacol, autografele si scrisorile primite de la fani, melodiile cantate de ei vers cu vers, toate astea m-au facut sa uit de lucrurile mai putin placute din viata mea de artist, dorul de cei dragi de acasa, articolele din presa de scandal, renuntarile, sacrificiile, dieta normala a unui artist…”, scria Madalina Manole.

moarte socanta secrete madalinei manole jurnalul madalina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006980 (s)