News Flash:

Bebelusul Andreei Mantea s-a facut mare. Iata cum arata la aproape doi ani - FOTO

24 Martie 2017
1533 Vizualizari | 0 Comentarii
mantea bebe
Andreea Mantea este o mama extrem de mandra! Baietelul ei, David, in varsta de un an si zece luni, a fost in centrul atentiei la un eveniment pentru copii imediat ce si-a facut aparitia la fata locului!
Andreea Mantea si-a scos pustiul in lume! Micutul David a venit impreuna cu mama lui la un targ de copii de la Romexpo pentru a participa la o prezentare de moda destinata viitoarelor mamici.
Fiul prezentatoarei de la WOWbiz.ro a punctat prima data cu tinuta casual, compusa din jeansi bleumarin, camasa alba, vesta gri de fite si o pereche de pantofi sport. La doar un an si zece luni, David a aratat ca un mic star si a fost, cum era de asteptat, in centrul atentiei.
Baietelul Andreei s-a comportat extraordinar de bine in public. La inceput, a fost un pic mai retras, dar pe urma, cand s-a obisnuit cu atmosfera, s-a relaxat si a stat alaturi de mama lui, chiar si la interviuri. “David are o personalitate… Suntem la etapa in care foarte greu acceptam pe cineva. Inainte, baietelul meu nu comenta, cine venea la noi, era OK, acum nu mai e asa. Are preferintele lui! Se enerveaza foarte tare daca lucrurile nu stau cum isi doreste el, insa are momente si momente, vrea sa se joace cu unii copii, cu altii - nu”, a spus amuzata Mantea.

Galerie Foto

mantea2
andreea mantea romexpo star
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006747 (s)