News Flash:

Anunt surprinzator facut de Gabriela Cristea: "M-au obligat sa fac asta!"

24 Martie 2017
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriela cristea talie1
Vedeta tv nu si-ar fi imaginat vreodata ca o sa traga vreun vers, dar mai ales un refren! Cum s-a trezit Gabi Cristea cantareata fara voia sa? Sotul sau a stiut sa obtina ce a vrut!
Gabriela Cristea nu a fost tentata vreodata sa cocheteze si cu muzica! Socoteala de acasa nu s-a potrivit insa si cu cea din targ, astfel ca artista s-a trezit, fara voia sa, facand si acest lucru.
De ”vina” este sotul sau, Tavi Clonda, care i-a intuit si acest talent ascuns. Nici mai mult nici mai putin, artistul a pus-o sa cante, fara ca prezentatoarea tv sa banuiasca insa ca vocea sa va fi si inregistrata pentru una dintre piesele partenerului sau.
”Am facut un duet, desi e prea mult spus, pe piesa Felul meu de a fi. Ea are un refren intreg. Are si voce, si ureche muzicala. Nu ca o solista consacrata, dar are”, a marturisit sotul vedetei, pentru Libertatea.
”Da, eu si cu Cesaria Evora, care s-a apucat de cantat la batranete. M-a obligat sa cant. El tragea piesa in studioul de acasa si mi-a zis: hai, incearca si tu, sa vedem cum suna la tine”, completeaza Gabriela Cristea.
”Da, si a sunat atat de bine, incat a si ramas”, si-a sustinut Tavi Clonda ideea ca sotia sa chiar ar face fata si-n acest domeniu. Mai multe detalii pe Libertatea.ro

gabi cristea gabriela cristea cesaria evora
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008506 (s)