News Flash:

Cum a cucerit-o Catalin Scarlatescu pe iubita lui, actrita Doina Teodoru, cu 17 ani mai tanara

14 Septembrie 2022
610 Vizualizari | 0 Comentarii
Cum a cucerit o Catalin Scarlatescu pe iubita lui actrita Doina Teodoru cu 17 ani mai tanara


Catalin Scarlatescu si iubita lui, Doina Teodoru, au aparut impreuna la TV, la Antena 1. S-a intamplat cu ocazia unei editii speciale a emisiunii „Pretul cel bun”, de Paste.

De-a lungul anilor, celebrul chef a fost foarte discret cand a venit vorba despre viata personala. La sfarsitul anului trecut a confirmat ca formeaza o relatie cu Doina Teodoru.

Acum, ei au aparut la „Pretul cel bun”, iar bucatarul a facut cateva declaratii despre viata personala alaturi de tanara actrita.

Chiar daca intre cei doi amorezi exista o diferenta de 17 ani, celebrul chef si actrita au dezvoltat o relatie foarte frumoasa. „Am si eu o varsta, la 25 de ani m-am oprit.

Da, gatesc pentru ea. Totul incepe cu o sticla de vin si pe urma incepem si gatesc. Eu fac cina, ea micul dejun”, a dezvaluit Catalin Scarlatescu.

Cum il surprinde Doina pe Catalin Scarlatescu in fiecare dimineata? Cu micul-dejun. „Totul incepe cu o sticla de vin si pe urma incepem si gatesc. Eu fac cina, ea micul dejun„, a adaugat juratul de la “Chefi fara limite!”.

Isi fereste viata privata de TV

In urma cu cateva luni, Catalin Scarlatescu a dezvaluit ca are o relatie deosebita cu iubita lui.

„Este o relatie foarte speciala si frumoasa… Si asa vreau sa ramana”, a declarat Scarlatescu.

„Sunt un om normal. Ma tin si eu cu fetele de mana, le mai si sarut, chiar si pe strada, am si eu iubita, ca nu pot sa stau singur cuc. De fiecare data e ceva serios, ca nu duci o chestie neserioasa in casa. Nu e de foarte mult timp, hai sa nu intram in cifre.

La relatii nu am fost bun niciodata, cand vad ceva care nu este in regula, am disparut. Sunt foarte indisponibil. Niciodata nu m-am afisat, nu imi place sa imi duc viata privata si personala la televizor”, a mai zis chef-ul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004924 (s)