News Flash:

SOCANT! Soferul care a provocat tragedia din Timis in care doi tineri au murit carbonizati consumase substante halucinogene!

4 Aprilie 2017
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
timis acc
Ancheta politistilor timiseni avanseaza rapid in cazul accidentului petrecut duminica noaptea la Fibis. Oamenii legii au stat de vorba cu soferul, dar si cu cealalta pasagera care a supravietuit, iar acestia le-au spus versiunea lor. Mai mult, politistii au aflat si ca soferul ar fi consumat substante interzise inainte de a urca la volan. El a fost retinut pentru 24 de ore.
Dan Ioan Tudor are 20 de ani si este din Timisoara, au aflat ulterior politistii. A fost prins la aproximativ doua ore de la producerea accidentului, in timp ce ratacea pe strazi prin Fibis. El, impreuna cu iubita lui in varsta de 16 ani, din Fibis, si cu alti doi prieteni, circulau cu viteza cu masina prin localitate. La un moment dat, a povestit soferul politistilor, cei doi baieti au inceput sa se certe, iar cel din spate l-ar fi lovit cu pumnul in urechea dreapta pe sofer. A pierdut controlul volanului, spune el, iar asa s-a produs nenorocirea, scrie tion.ro.
Dan Ioan Tudor a scapat fara sa fie ranit, iar iubita lui, in varsta de 16 ani, a suferit doar cateva contuzii. Fata a fost gasita acasa de politisti, dupa producerea accidentului. Ceilalti doi tineri, care au decedat, aveau 16 ani fata si 19 ani baiatul. Tanara era din Ciacova si locuia in Timisoara la internat, iar tanarul era din Sanandrei.
Soferul care a provocat accidentul a fost dus de politisti la spital pentru recoltarea de probe biologice. Acolo, in urma testului de urina, oamenii legii au aflat ca el consumase substante interzise inainte de a urca la volan. Medicii i-au recoltat sange, iar ulterior, in urma analizelor, politistii vor afla sub influenta carei substante se afla soferul. Luni dimineata, la finalul audierilor, el a fost retinut pentru 24 de ore. El este cercetat penal acum pentru ucidere din culpa, conducerea sub influenta substantelor interzise sau a alcoolului, dar si pentru parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie. Luni dupa-masa procurorul care se ocupa de caz va decide daca il va prezenta sau nu pe sofer judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

ioan tudor sanandrei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006155 (s)