News Flash:

Consiliul Local Caras-Severin a inchiriat locuinte pentru cei afectati de explozia de la Resita

23 Octombrie 2013
1382 Vizualizari | 0 Comentarii

Consiliul Local al Municipiului Resita a aprobat un proiect de hotarare privind închirierea, de pe piata libera, a unor apartamente sau garsoniere pentru familiile care locuiesc în doua blocuri afectate de explozii, produse la începutul acestei luni respectiv anul trecut, în septembrie.

Pe baza declaratiilor pe proprie raspundere, a rezultat ca 17 familii din blocul situat pe Aleea Vladeasa, unde s-a produs o explozie la începutul lunii, respectiv 10 familii care locuiau în blocul de pe Aleea Gugu, care a fost afectat de un incident similar anul trecut, îndeplinesc conditiile impuse de hotararea Consiliului Local Resita.

'Aceasta prevede ca familiile care beneficiaza de o locuinta închiriata de pe piata libera sa nu detina în proprietate un alt imobil cu destinatie de locuinta si sa nu locuiasca în alta unitate administrativ-teritoriala, ori sa aiba stabilit domiciliul în strainatate', a afirmat, miercuri, Roxana Topala, purtator de cuvant al Primariei Resita.

Valoarea chiriei pentru aceste locuinte este de 125 de euro pe luna, plata fiind suportata din bugetul local.

La blocul nr. 1 de pe Aleea Vladeasa s-a produs o explozie la data de 1 octombrie anul curent, iar blocul nr. 1 de pe Aleea Gugu de asemenea, a avut loc un incendiu, în urma cu un an, la data 1 septembrie 2012. In ambele cazuri, exploziile au fost urmate de decesul cate unei persoane, ranirea altora si distrugerea imobilelor, motivul fiind, de fiecare data, acumularea de gaze.


septembrie bugetul local
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006559 (s)