News Flash:

Toate garajele din Timisoara vor disparea

23 Octombrie 2013
1688 Vizualizari | 0 Comentarii

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, anunta ca, în curand, toate garajele detinute de municipalitate vor fi demolate. Conform edilului, masura vine în contextul preocuparilor pentru înfrumusetarea orasului.
In locul acestor garaje vor fi înfiintate spatii verzi, locuri de joaca si parcari. Timisorenii care au închiriat garaje de la primarie raman fara contracte si trebuie sa paraseasca spatiile pe care le ocupa.
„In contextul preocuparilor pentru functionalizarea orasului, dar si pentru înfrumusetarea sa, am generat o dispozitie de desfiintare a tuturor garajelor detinute de primarie în oras. Sunt circa 90 de astfel de garaje si, în perioada imediat urmatoare, ele vor fi demolate. In locul lor, de la caz la caz, vom avea amenajari specifice. Orientarea noastra este ca în locul acestor garaje sa cream spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, dar, evident, vom face lucrurile acesta doar acolo unde se potriveste. In cel mai rau caz, în locul garajelor primariei vor fi amenajate locuri de parcare. Contractele de închiriere se vor rezilia. Nu exista cazuri în care s-a platit chiria în avans”, a declarat Robu.


garajele detinute conform edilului robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006302 (s)