News Flash:

Primaria poate fi amendata pentru cladirile de patrimoniu neingrijite, afirma viceprimarul Timisoarei

18 Octombrie 2013
1359 Vizualizari | 0 Comentarii
Traian Stoia

Municipalitatea timişoreană se va autoamenda pentru clădirile de patrimoniu pe care le are în proprietate şi pe care nu le-a îngrijit, a anunţat vineri viceprimarul Traian Stoia, într-o conferinţă de presă.

El a explicat că, în urmă cu doi ani, a fost iniţiat un proiect de hotărare a Consiliului Local care prevede că se pot aplica amenzi pentru neîngrijirea proprietăţilor, de pană la 2.500 de lei pe zi.

Sub incidenţa acestei legi locale vor intra şi toate instituţiile care au în proprietate astfel de clădiri, inclusiv cele de stat şi chiar primăria.

'Această hotărare nu a fost pusă în practică. In perioada următoare vrem să dăm posibilitatea celor care merg în teren să aplice acest act normativ şi să sancţioneze cazurile în care există lipsă de interes. Inclusiv Primăria Timişoara poate fi amendată pentru lipsă de interes în cazul clădirilor pe care le deţine', a spus Stoia.

Intr-o astfel de situaţie se află clădirea Primăriei Vechi, care a fost renovată în exterior în urmă cu aproape un deceniu, iar infrastructura internă este la limita prăbuşirii. AGERPRES


traian stoia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005802 (s)