News Flash:

Concert tribut Iron Maiden LIVE la Timisoara

12 Iulie 2022
444 Vizualizari | 0 Comentarii
Iron Maidnem Manufactura


In 14 iulie de la ora 19.00, clubul Manufactura invita publicul la un super concert de tribut Iron Maiden, cu trupa Iron Maidnem din Ungaria.

 

https://www.youtube.com/watch?v=KdgE8lMsWkc                                  

 

Formatia de tribut Iron Maidnem a aparut in 1996 ca un hobby, din pasiunea membrilor trupei care au hotarat sa se adune si sa cante melodiile lor preferate de la Iron Maiden. Cu trecerea timpului, publicul lor a devenit tot mai numeros, si Iron Maidnem a ajuns sa cante la toate festivalurile importante din Ungaria, in fata a mii de oameni. Concertele lor au devenit adevarate spectacole, in care artistii reproduc cat mai bine atmosfera de la concertele legendarei trupe Iron Maiden, cu proiectia lui Eddie in fundal, sau chiar cu prezenta unei mascote de 2 metri pe scena in timpul concertului.

 

Astazi, Iron Maidnem are o multime de concerte in Germania, Slovacia, Romania si Serbia. Trupa a lansat mai multe albume in care a demonstrat ca poate canta melodiile Iron Maiden exact ca idolii sai. Albumele contin melodii clasice precum „Wasted Years", „The Trooper", „The Seventh Son of a Seventh Son", „Hallowed Be Your Name", „The Prisoner", dar si raritati precum „To Tame a Land" si altele. Repertoriul Iron Maidnem contine aproximativ 60 de melodii Maiden, printre care titluri pe care Iron Maiden nu le-a cantat niciodata live, cum ar fi „Alexander the Great", „Back in the Village", „Invaders", „Gangland", „Only the Good Die Young".

 

Accesul la concert costa 40 de lei, iar biletele se pot cumpara in avans de pe iabilet sau la intrare in seara concertului. Rezervari si detalii despre eveniment se gasesc pe Facebook.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1383 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007218 (s)