News Flash:

Primaria Timisoara doreste extinderea Caminului de Persoane Varstnice I.M. Klein prin preluarea unei cladiri de peste 1100 mp

8 Iulie 2022
331 Vizualizari | 0 Comentarii
19c644c1 0dcf 41ad 9878 036919f2a248

Primarul Municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a initiat un proiect de hotarare prin care se doreste imputernicirea Comisiei de Negociere cu Tertii a Consiliului Local Timisoara pentru preluarea unei cladiri situata in imediata vecinatate a Caminului de Persoane Varstnice I.M. Klein pentru infiintarea unei sectii de ingrijiri paliative de 20 de locuri. 

„Una dintre misiunile esentiale ale unei administratii moderne este grija fata de persoanele aflate in dificultate si imbunatatirea calitatii vietii acestora. Imobilul de pe Inocentiu M. Klein, unde avem deja un camin pentru batrani, este perfect pentru a extinde serviciile pe care noi le oferim acolo, iar in urma discutiilor pe care le-am avut cu reprezentantii firmei care detine acest imobil, acestia s-au aratat deschisi la negocieri. Voi solicita, astfel, consilierilor locali sa demareze discutiile pentru preluarea acestui imobil in scopul extinderii Caminului de Persoane Varstnice cu o sectie de ingrijiri paliative de 20 de locuri. Ne asiguram astfel ca batranii Timisoarei au tot confortul si ingrijirea necesara in aceasta perioada a vietii lor”, a declarat primarul Timisoarei, Dominic Fritz. 

Dupa preluarea acestui imobil, Primaria Timisoara va demara un proiect de reabilitare si amenajare a acestuia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005995 (s)