News Flash:

Zilele Christian Tour, ateliere de creatie si teatru de papusi, la Iulius Mall

12 Aprilie 2019
1739 Vizualizari | 0 Comentarii
IM TM

Nu aveţi planuri pentru week-end? Iulius Mall vă aşteaptă la cumpărături, la ateliere de creaţie, să vă alegeţi vacanţa de vară sau să vă aprovizionaţi cu cele mai naturale produse.

Sunteţi preocupaţi de un stil de viaţă cât mai echilibrat? De vineri şi până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall are loc o nouă ediţie a Târgului de Produse Naturale şi de Sănătate. Miere, produse apicole, sucuri, gemuri, siropuri, semințe, fructe uscate, ceaiuri și multe alte propuneri care păstrează proprietățile naturale vor putea fi achiziționate de cei care pun preț pe o alimentație sănătoasă.

Dacă încă nu v-aţi decis unde să petreceţi sărbătorile pascale sau mult aşteptata vacanţă de vară, finalul de săptămână de la Iulius Mall vine cu numeroase oferte. Sâmbătă şi duminică, în piaţeta Intersport au loc „Zilele Christian Tour”. Agenţia de turism vă invită să vă alegeți vacanța de vis și să vă pregătiți bagajele pentru concediu.

Duminică este ziua celor mici, la Iulius Mall. Seria atelierelor creative pentru copii continuă, pe 14 aprilieîntre orele 11:00 - 13:00, când Bianca Potyesz va fi prezentă în food court, pentru a-i învăța cum să facă decoruri de Paște pentru masă sau ușă, tema fiind „Coroniţa de flori”. Toate materialele vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall, iar cei mici trebuie doar să dea dovadă de îndemânare și imaginație. Participarea este gratuită.

De la ora 13.00, tot în food court, marionetele vor intra în scenă şi vor cânta în „Orchestra animalelor”, spre încântarea micilor spectactori.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004811 (s)