News Flash:

WOW! Cum s-a lasat filmata Oana Sarbu goala

1 Iulie 2016
12725 Vizualizari | 0 Comentarii
oana sarbu2
Fara scandaluri, fara detalii picante, discreta, exceptand poate despartirea de jurnalistul Robert Turcescu – asa poate fi caracterizata viata privata a Oanei Sarbu (47 de ani). Este una dintre cele mai iubite si decente vedete de la noi, asa ca pentru multi contrastul imaginii acesteia cu scenele nud ale artistei este izbitor.
Oana Sarbu participa destul de rar la evenimentele mondene in comparatie cu alte nume cunoscute din showbiz. Iar atunci cand apare, e intotdeauna eleganta. Asa a fost si la petrecerea revistei VIP, de luna trecuta, unde s-a revazut cu vechi prieteni si colegi de generatie. Ce diferenta intre Oana Sarbu din prezent si actrita si cantareata care la inceputul anilor ’90 soca pe toata lumea cu scenele de sex in compania lui Stefan Banica! Nuditate frontala, gesturi indraznete, de neconceput pentru publicul care nu si-ar fi imaginat sa o vada asa pe tanara stea (avea 22 de ani pe atunci) a showbiz-ului postrevolutionar.
Se intamplau in filmul „Liceenii Rock’n’Roll” (1991), al treilea din seria inceputa in 1986. Romanii de atunci inca isi mai aduc aminte de cozile uriase de la salile de cinema, cu spectatori curiosi sa-i vada pe Oana Sarbu si pe Stefan Banica iubindu-se pe marele ecran.
Nu a fost o situatie prea confortabila pentru ea in timpul filmarii scenelor respective.
„Imi place mai mult Stefan acum decat atunci. Mi-a zis: «Ti-au placut mereu barbatii mai maturi». Eram atat de cuminte si preocupata de ale mele. A fost greu sa ma sarut cu el in film, e greu sa filmezi scene din astea cu cineva care nu iti e prieten sau iubit, ei formasera o gasca, eu eram in afara”, a povestit Oana Sarbu intr-un interviu televizat, la mai mult de doua decenii distanta.
Dincolo de trairile personale ale actorilor, scenele nud cu Oana Sarbu au transformat “Liceenii Rock’n’Roll” intr-unul dintre marile succese cinematografice ale anilor ’90 in Romania. Conform datelor oficiale, aproape trei milioane de spectatori au vazut-o pe indragita vedeta facand sex cu Stefan Banica junior, alt idol al generatiei tinere.

Galerie Foto

oana_sarbu_goala
robert turcescu oanei sarbu oana sarbu stefan banica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006049 (s)