News Flash:

Drumul National Resita - Voiteg inchis din cauza acumularilor de apa

28 Iunie 2016
1249 Vizualizari | 0 Comentarii
drum inundat2
Drumul National 58 B, intre Resita si Voiteg, a fost inchis circulatiei pe raza localitatii Bocsa, din cauza acumularilor de apa de pe carosabil, iar care soferii care vor sa ajunga la Timisoara sunt nevoiti sa utilizeze alte rute. 
Aceleasi probleme se inregistreaza si pe DN58 A, intre Soceni si Lugoj, politistii recomandand utilizarea variantei Resita - Caransebes - Lugoj - Timisoara. 
Judetul Caras-Severin se afla sub Cod Rosu de inundatii pana la ora 20,00, timp in care se pot produce in continuare scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu efecte de inundatii locale si cresteri rapide de debite, niveluri cu depasiri importante ale cotelor de pericol, pe raul Poganis - in zona Valeapai, Vornic si pe afluentii mici ai Barzavei, in zonele Moniom si Gataia. 
Potrivit specialistilor Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, se impune urmarirea evolutiei situatiei hidrometeorologice, in conformitate cu "Regulamentul privind gestionarea situatiilor de urgenta generate de inundatii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la constructii hidrotehnice, poluari accidentale pe cursurile de apa si poluari marine in zona costiera". AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005302 (s)